De höjer ribban för automatiserad tidningsproduktion

PUBLICERAD: 28 november 2023
UPPDATERAD: 28 november
Med Arkitex version 6 ska tidningsplåtarna levereras ”just in time” enligt ECO3. Foto: Pressbild

ECO3 vill ta automation av tidningsproduktion till nästa nivå med den nya versionen av sin arbetsflödeslösning Arkitex. Nya funktioner gör att system från tredje part bättre integreras i programmet.

Enligt ett pressmeddelande från ECO3 är målet att leverera tryckplåtar ”just in time” för att möta marknadens behov. För att uppnå detta förbättrar de integrationen av system från tredje part i Arkitex, vilket optimerar processen och gör den mer tidsbesparande.

Version 6 av programmet har avancerade funktioner som effektiviserar tidningsproduktionen och möjliggör molnbaserad drift för alla typer av tidningsverksamheter.

– När fler och fler av våra kunder flyttar sina system till molnet fortsätter ECO3 att utöka Arkitex arbetsflödeslösningar med avancerade funktioner som säkerställer en sömlös och effektiv drift. Detta gör att mindre kunder kan dra full nytta av molnbaserade system till en optimerad kostnad, samtidigt som säkerheten bibehålls som om systemet fanns på deras egen webbplats, säger Andy Grant, mjukvaruchef på ECO3, i ett pressmeddelande.

Läs vidare

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

Agfa klättrar högre med nya Anapurnan

Ett betydande steg framåt när det gäller både hastighet och utskriftskvalitet. Så beskriver Agfa den nästa generationen av storformatshybriden Anapurna som visas under Fespa.
Anapurna-H3200 webb

Tåligare utskrifter med nya imagePROGRAF

Canon släpper nya modeller i två av sina serier med storformatsskrivare, imagePROGRAF GP respektive PRO. Bland nyheterna kan nämnas förbättrad ljusbeständighet och reptålighet. 
LC10_GP6600S_PFP2_CEL_660x372

Epson släpper flatbäddsprinter för promotionbranschen

Epson introducerar sin första kompakta UV-flatbäddsskrivare för promotionbranschen. Med SC-V1000 A4 vill tillverkaren erbjuda mindre företag ett nätt och prisvärt sätt att skapa motiv med hög kvalitet på en rad olika material.
V1000_2

Senaste nytt

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

TAG Reklam: "Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan"

TAG Reklam är en veteran bland Karlstads många profilföretag och uppnådde sin högsta omsättning senaste året 2022/2023. I sitt nattklubbssvarta showroom satsar de på minimalism för att underlätta för kunderna.
– Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan, säger Andreas Gustafsson, vd.
DSC_5547

Tryckcentrum växer digitalt genom förvärv

Tryckcentrum i Blekinge förvärvar Altefur Development och den 1 mars öppnas en ny avdelning som kommer att fokusera på digital kommunikation.
Tryckcentrum

Profilföretaget Printer gör satsning i Finland

Brover Group-ägda Printer, e-handlare inom reklam- och trycksaker, har verkat på den svenska marknaden under några år. Nu tar företaget steget över Östersjön och går in i grannlandet Finland.
Printer Finland