De släcker promotiontörsten med profilvatten

PUBLICERAD: 18 januari 2024
UPPDATERAD: 18 januari
Eric de Meijere startade Adwater 2011 när han var 16 år tillsammans med sin storebror Martin. Nathalia Sarabia är orderansvarig.

Adwaters profilprodukter exponerades från kylskåpet under mässan Nordic Profile Fair i Jönköping. De släcker företagens törst att profilera sig – med vatten.

– Vi har profilvatten, energidrycker, muggar och kylar. Profilvatten är vatten där du kan visa ditt märke på. Det är många som get ut det på sina mässor men även många som har egna märkning på sina kontor. Det är ett lite roligare sätt att synas, säger Nathalia Sarabia, orderansvarig.

Vad har ni för typ av kunder?

– Det är mest återförsäljare som i sitt led har många kunder. Vi är en av de största i Norden.

Bland kunderna märks också spa-hotellet Yasuragi i Nacka och Apoteket.

Adwater har egen produktion i Gustavsberg på Värmdö utanför Stockholm.

– Det är produktion per order så det är alltid ett färskt utgångsdatum, säger Nathali Sarabia.

Iste årets nyhet

Företaget erbjuder också företagen att sätta sin loggo på en vanlig energidryck och sockerfri.

– Sedan har vi en nyhet för i år som är iste med persika och sedan har vi iskaffe. Vi har bubbelvatten och stilla och sedan citron och päron.

Läs vidare

Metalliska element i etiketter minskar förfalskningar

Xeikon samarbetar med Kurz för att ta strid mot piratkopior.
XEI_pr2403_PR_KURZ_EG

Stor etikettspecial: Många vill ha en bit av kakan

Många leverantörer erbjuder digitala etikettmaskiner. Sign&Print har gjort en djupdykning för att ta reda på vilka trender som gäller inom segmentet och vilka skillnader det finns bland teknikerna.
Xeikon (1)

Epson trycker på etikett och mikroproduktion

Epson visar flera stora nyheter inom etikettryck under Drupa, men även lösningar för textil samt mikroproduktion och personalisering.
Epson drupa

Drupa i samarbete med amerikansk printmässa

Messe Düsseldorf Group som arrangerar Drupa har ingått ett strategiskt samarbete med Printing United Alliance som arrangerar Printing United Expo i USA. 
drupa24_MT35845

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper