NI Solutions blir återförsäljare för Flora

PUBLICERAD: 1 mars 2024
UPPDATERAD: 1 mars
Flora brer på med ett nytt samarbete när Nackaföretaget NI Solutions blir återförsäljare för deras maskiner i Norden.

NI Solutions och Flora har skakat hand om ett nytt samarbete på den nordiska marknaden.

Det kinesiska märket har UV-printerns inom storformatssegmentet med maskiner på upp till fem meters bredd. De har även hybridmaskiner, etikettmaskiner och textilmaskiner. Parterna är överens om att sälja dessa produkter i hela norden.

– Vi ser detta som rätt steg för NI Solutions för framtiden. Att få in ett starkt varumärke med ett nytt sortiment av maskiner som vi kan erbjuda befintliga och nya kunder. Vi har länge letat efter en leverantör av maskiner i det större segmentet för att komplettera våra erbjudanden från Epson och HP. I och med avtalet med Flora får vi in just detta till NI Solutions och ser fram emot att få presentera detta för den svenska och nordiska marknaden, säger Niclas Ulriksson som är KAM och produktchef för HP och Flora på NI Solutions.

Flora ser fram emot att expandera sin närvaro genom detta partnerskap med NI Solutions, skriver företaget i ett pressmeddelande. ”Genom att samarbeta med NI Solutions får Flora en stark partner som delar deras vision om att leverera högkvalitativa produktionsmaskiner och utmärkt service till kunderna” skriver parterna.

Läs vidare

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm

Senaste nytt

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm