Affärsorienterad säljare (B2B)

 Vi är på jakt efter fler kollegor till vårt säljteam! Kanske är det du? DanagårdLitho växer och vi vill nu stärka vårt försäljningsteam med fler hungriga, passionerade säljare. Vi söker nu därför en ny kollega med placering i Göteborg. 

Vi tänker oss att du motiveras av att vinna nya affärer och att du trivs i en prestationsinriktad miljö med högt tempo. Eftersom vi brinner för utveckling och nya tillvägagångssätt, letar vi efter kollegor som kan utmana oss i vårt sätt att arbeta och som inte är rädda att ifrågasätta det existerande. Du bör dock ha erfarenhet av försäljning av främst visuell kommunikation och storformat/expo. 

Rollen kommer erbjuda stora möjligheter för dig att växa och utveckla dina kunskaper som säljare. Du kommer till en attraktiv och förändringsbenägen arbetsgivare och du kommer samarbeta med ett härligt team med högt i tak och som värdesätter att ha kul på jobbet. Rollen kommer innebära ansvar och utveckling av affärer och relationer med både nya och befintliga kunder inom din region. Du kommer ha kund-, offert-, avtals- och budgetansvar med rapportering till sälj- och marknadschef. Du får dessutom arbeta i en modern och framåtriktad arbetsmiljö i nya lokaler. 

 

 Vi söker dig som är: 

  • Mycket driven 
  • Mycket kundorienterad som noga lyssnar in kunders behov och utmaningar 
  • Kreativ, nytänkande och ser utvecklingspotential 
  • Ambitiös och strukturerad 
  • Kvalitetsmedveten och ansvarstagande 

 

Ansökan

Marknadsmässiga anställnings- och lönevillkor erbjuds. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående eller efter överenskommelse. 

Ansökan skickas direkt till vår VD Peter Hjelm pehj@dgli.se.

Ansökan sker genom CV och Personligt och kreativt utformat brev. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och vi arbetar med urval och intervjuer löpande. 

 

 Om DanagårdLitho AB 

DanagårdLitho är en av Sveriges största grafiska producenter och ledande med avseende på hållbarhet, kvalitet och enkelhet. Vi hjälper företag och organisationer att förenkla hanteringen av tryckt och digital media. Bland våra tjänster ingår allt från produktion av miljövänliga trycksaker i vårt vindkraftsdrivna tryckeri till webbmedier och digitala verktyg. Vi erbjuder även reklambyråtjänster genom vårt dotterföretag Bergström & Sund. 

DanagårdLitho har cirka 70 medarbetare och omsätter cirka 160 Mkr med försäljningskontor från Stockholm till Helsingborg och produktion och huvudkontor i Ödeshög. 

Läs mer på www.danagardlitho.se 

Publicerat av: 

Dela artikeln


Nannatrycket halverar
kostnad för papper och färg

Holmebo Paper lanserar ett nytt papper för riktigt tunt tryck. Tillsammans med en ny rundbindare från Horimatic skapas en produkt med full funktionalitet men minimal vikt.
– Idén är att du trycker på ett mycket tunt papper – lite drygt 14 gram per kvadratmeter. Genom att du har en produkt med minst 64 sidor – men helst 96 sidor eller fler – så får du stadgan, säger Holmebos vd Nils Ringlek.

Publicerat av: