Antalis söker säljare till Viscom avdelning i Stockholm

Är du vår nya storformats säljare?

Brinner du för försäljning?

Vill du vara en del av ett företag i snabb utveckling och vill kunna vara med och påverka de projekt du är en del av? 

Vill du jobba i Europas ledande koncern inom papper, förpackningar och visuell kommunikation?

Tycker du det är viktigt att ha roligt på jobbet ? 

 

Då ska du söka dig till oss på Antalis!

 

Som storformatsäljare kommer du att arbeta som säljare inom vår Viscom organisation  med att utveckla redan befintliga kunder men även jobba med våra prospect kunder.

Vi är i en spännande tillväxtfas inom Viscom/storformat och du kommer att ha en viktigt roll för att vi ska lyckas med vår resa.

Tjänsten erbjuder följande huvuduppgifter:

• Nykundsförsäljning

• Jobba aktivt med prospect kunder

Vi är ett företag med ett stort och brett produktsortiment inom både media och maskiner, därför är det viktigt att du har en bra överblick och har lätta för att prioritera och hålla reda på detaljer.

Du kommer att ha ett brett spektrum av kontakter inom hela organisationen särskilt inom försäljning och försäljningsledning. 

Vem är du:
 • du har erfarenhet av försäljning 
 • du har erfarenhet av att arbeta med material inom visuell kommunikation
 • du har tidigare erfarenhet  inom foliering/wrapping
 • du är flexibel och prestigelös
 • du är lösningsorienterad
 • du har ett analytisk förhållningssätt 
 • du har ett kommersiellt tänk 
 • du är serviceinriktad och en skicklig kommmunikatör med öga för detaljer 
 • du talar och skriver svenska och engelska flytande  
 • du vill utvecklas i din roll och deltar själv aktivt i din personliga och proffesionella utveckling
 • du vill ha ett spännande jobb i ett internationellt företag

Vi erbjuder: Du kommer att ingå i ett kvalitetsmedvetet team med engagerade kollegor som arbetar nära  andra avdelningar du kommer att ha en vardag med många olika arbetsuppgifter där du har möjlighet att vara en aktiv aktör i förhållande till både din professionella och personliga utveckling i ett växande internationellt företag.

Antalis är ett företag med stort fokus på utvecklingen av våra medarbetare, vilket bl.a. sker genom vår Performance & Development Review samt individuella utbildningar och utbildningsplaner. Vi är en informell organisation med utrymme för att ge den enskilda medarbetaren möjlighet att utveckla sin fulla potential.Placeringsort är Stockholm och du kommer utgå från kontor i Jordbro.Låter detta som något som skulle passa dig?

Välkommen med din ansökan!

Anmäl ditt intresse genom att maila cv och ansökningsbrev till susanne.kroon@antalis.com snarast  intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller uppdraget är du välkommen att kontakta Susanne Kroon, HR Manager, Antalis AB, tfn 070-264 94 08, eller Jonas Palmgren, Commercial Director, tfn 070-660 73 70Tillträde sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Om Antalis
Antalis är en del av Kokusai Pulp & Paper Group – baserat i Japan och ledande distributör av papper, emballage och visuell kommunikation. Globalt har Antalis 110 000 kunder, 4 000 anställda i 31 länder, 103 distributionscenter och 11 000 leveranser per dag. För mer information  http://www.antalis.com/en/group/profile/ 

Publicerat av: 

Dela artikeln


Bokens förvandling genom hållbar innovation

Hållbarhet blir allt viktigare för alla aktörer i bokbranschen. Med det ökade fokuset på hållbarhet handlar årets Canon Future Book Forum den 2 december om att främja hållbar innovation i alla delar av förlagsbranschen – från hur böcker produceras, distribueras och är tillgängliga, till deras avtryck i vår vardag.

Publicerat av: 

Från glada gubbar till e-handel

System för att på riktigt kunna e-handla med trycksaker. Och då även komplexa former av förpackning. Det är vad det tyska företaget Cloudlab ägnar sig år. Detta snabbt växande företag – från 50 anställda i våras till 75 nu – används av de tyska nättryckerierna, samt tryckerier runt om i världen och sedan en tid tillbaka också på flera platser i Skandinavien.

Publicerat av: 

De demonstrerar komplett förpackningsflöde

Etiketter och förpackningar är två tillväxtområden inom den grafiska branschen. Konica Minolta har sammanställt några förslag på hur tryckerier kan ta del av den positiva utvecklingen, inte bara med en digital etikettskrivare, utan en komplett lösning för att producera etiketter och förpackningar i korta serier.

Publicerat av: