Resande servicetekniker

Resande servicetekniker

Vi söker ytterligare en medarbetare till vårt team som I huvudsak jobbar med storformatskrivare, folieskärare och RIP:ar. Jobbet består av service, installationer, support och utbildning.

Serviceavdelningen består idag av 8 st tekniker och vi är auktoriserande för service och installation av bl a skrivare från Epson, Canon och Roland. Vi är även ett av få företag I Europa som själva får installera de stora skär- och fräsborden i Summas F-serien. Kunnande och erfarenhet i massor finns i företaget, vi var med och jobbade med de första folieskärarna redan i slutet på 80-talet och de första storformatskrivarna med bläckstråleteknik på 90-talet.

Personen vi söker skall “brinna” för utmaningar och att hjälpa våra kunder.

Emellanåt är det högt tempo och arbetet innebär resor inom landet och körkort är ett krav.

Vi är en flexibel organisation där det finns stora möjligheter att själv vara med och påverka och utveckla både tjänsten och vår verksamhet.

Vi tillhandahåller internutbildning samt kurser hos våra leverantörer och vår målsättning är att Du skall bli en av de bästa i Sverige inom service och support av storformatskrivare.

För att lyckas tror vi att du behöver ha teknisk bakgrund, gilla att vara ute hos kund samt att alltid sträva efter att överträffa våra och kundens förväntningar.

Vi sitter i rymliga och fräscha lokaler i Vällingby.

 

Color Systems Scandinavia AB är ett specialistföretag som tillhandahåller produkter och tjänster för storformatsproduktion. 

Vi jobbar långsiktigt och vår målsättning är ökad lönsamhet för våra kunder.

 

För mer information om tjänsten kontakta Magnus Edfeldt på tel 08-522 922 21 eller skicka e-post till jobb@colorsystems.se. Rekryteringen sker löpande.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln


Kodak: ”Stärk ditt företag med automatisering”

Hur kan man få ett effektivare arbetsflöde med hjälp av olika analysverktyg? Och hur kan automatisering av datainsamling och analys ske med AI och maskininlärning (ML)? Stephen Miller, Director Product Management på Kodak Workflow Software berättar hur företag kan frigöra både tid och resurser, och på så sätt nå tillväxt.

Publicerat av: