Exakta söker personal till bokbinderiet

 

 

 

Nu söker vi en personal till vårt största bolag inom koncernen, Exakta Print. I vårt tryckeri kombinerar vi traditionell och modern tryckteknik vilket gör att vi kan erbjuda kvalitativt tryck i alla former och format. Vi har den senaste tekniken och kunskapen att optimera både resultat och ekonomi för våra kunders olika trycksaker. I vår produktion trycker vi allt från magasin, tidskrifter, förpackningar, bipacksedlar, böcker och brevpapper till skyltar och butiksmaterial.

Vår produktion går för högtryck 7 dagar i veckan, 24 timmar per dygn, allt för att kunna serva våra kunder på bästa sätt. Nu söker vi en erfaren operatör till vårt härliga team.

Dina arbetsuppgifter:

Operatör med uppgift att utföra:

  • Falsning
  • Pharma-falsning
  • Skärning
  • Övrigt bokbinderiarbete

Arbetet utförs vid maskiner som MBO, Heidelberg, Guk och Polar. Tjänsten innebär arbetstider förlagda i två skift.

Din profil

För att passa för tjänsten krävs det att du har god kunskap och erfarenhet av att arbeta vid ovan nämnda maskiner. För att kunna matcha våra kvalitetskrav behöver du vara noggrann och ha en god förmåga att samarbeta.

Placering & Start

Företaget har huvudkontor i Malmö där även tjänsten är placerad och start sker enligt överenskommelse.

Ansökan & Frågor

Är du intresserad av tjänsten bör du söka snarast då urval sker löpande. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Roland Svensson (roland.svensson@exakta.se)

Exakta Print söker personal till vårt bokbinderi

Publicerat av: 

Dela artikeln


Återförsäljarna: ”Något slutkunderna vill ha”

Pvc är sedan länge ett populärt material för olika typer av vinyler, bland annat på grund av sin långa hållbarhet och sitt pris. På senare år har det kommit fler och fler produkter utan pvc, med varierande kvalitet och hållbarhet. Hos återförsäljarna märks efterfrågan på pvc-fritt tydligt.

Publicerat av: 

Kalmar Kuvert satsar på bredd i produktfloran

Ryggraden för mellanledsleverantören Kalmar Kuvert är som namnet lyder – tillverkning av specialkuvert från ark. Men annat i tryckväg ska också hållas ajour. Ett nytt Duplo-system för att klamra och plocka både offset- och digitaltryckta ark går nu med hög beläggning. Det gör också en maskin för att skära, biga och perforera visitkort och förpackningar.

Publicerat av: 

Digitala volymer växer som aldrig förr hos Billes

Tryckvolymerna har under flera månader sista året nått nya rekordhöjder hos Billes tryckeri i Mölndal trots pandemin. Nu byter de ut två av sina tre HP Indigo-maskiner för att få ännu mer tryckkapacitet. Vd:n Niklas Bille förklarar kalkylen bakom investeringen och varför de valt att fortsätta med HP Indigo istället för inkjet-tekniken.

Publicerat av: