FLYERALARM söker key account manager

FLYERALARM är en av Europas ledande online-tryckerier inom B2B-sektorn och hör till Tysklands största e-handelsföretag. Vi är på jakt efter en kollega till vårt nordiska team. Kanske är det du? Du kommer a vara en del av vårt nordiska team där vi idag har kontor i Danmark, Sverige och Finland. Vårt huvudsakliga mål är a möta kundernas behov bättre än någon annan – och det är här du kommer in i bilden.

Din profil

Du har erfarenhet från den grafiska industrin, samt erfarenhet av försäljning av tryckeritjänster i framförallt arktryck, digitaltryck och storformat. Du brinner för att arbeta med kunderelationer.

• Flytande svenska och god engelska

• Erfarenhet från branschen

• Mycket driven

• Försäljning och utveckling av kunder

• Värva nya kunder i Sverige

• Kundfokuserad och affärsinriktad

• Ambitiös och resultatinriktad

• Serviceminded och ansvarsfull

• Massor av humor och en positiv inställning

Vi erbjuder

Vi är ett ungt team som söker en kollega som tillsammans med oss kan utveckla vår verksamhet i Norden. Vi har kontor i Danmark, Sverige och Finland. FLYERALARM hör till Europas ledande online-tryckerier inom B2B-sektorn med produktion i Tyskland. FLYERALARM har idag mer än 2400 anställda och nådde år 2019 en omsättning på över 385 miljoner euro. Tryck är FLYERALARMs DNA.

Anställning

FLYERALARM erbjuder goda villkor och konkurrenskraftigt lönepaket. Full utbildning om produkter och tjänster. Pågående karriärstöd. Centralt lokaliserat kontor. Startdatum enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan och CV mailas till: karriere@flyeralarm.com

Frågor gällande tjänsten tar du med: Jonas Lambæk, Country Manager Nordics.

Telefon: +45 21 72 18 30, email: jonas.lambaek@flyeralarm.com

Publicerat av: 

Dela artikeln


Konica Minolta ska visa bredd

Nya maskiner, mjukvaror och efterbehandlingslösningar. Det blir den röda tråden när Konica Minolta laddar inför Sign&Print Connect:
– Vi kommer fortsätta med det vi gjorde på förra Sign&Print Scandinavia där vi slog på stora trumman – att vi är så mycket mer, säger affärsområdeschef Roy Spennare.

Publicerat av: 

Tryckt elektronik på frammarsch

Tryckeribranschen kan göra mer än kommersiella jobb, förpackningar eller affischer i storformat. Tryckt elektronik är en miljardindustri och blir alltmer i fokus, särskilt tryckta och flexibla sensorer. Sign&Print frågar Matthew Dyson, teknikanalytiker på ID Tech Ex, om vilka tryckeriföretag som skulle kunna dra nytta av denna utveckling, och vilken kunskap som krävs.

Publicerat av: