FLYERALARM söker key account manager

FLYERALARM är en av Europas ledande online-tryckerier inom B2B-sektorn och hör till Tysklands största e-handelsföretag. Vi är på jakt efter en kollega till vårt nordiska team. Kanske är det du? Du kommer a vara en del av vårt nordiska team där vi idag har kontor i Danmark, Sverige och Finland. Vårt huvudsakliga mål är a möta kundernas behov bättre än någon annan – och det är här du kommer in i bilden.

Din profil

Du har erfarenhet från den grafiska industrin, samt erfarenhet av försäljning av tryckeritjänster i framförallt arktryck, digitaltryck och storformat. Du brinner för att arbeta med kunderelationer.

• Flytande svenska och god engelska

• Erfarenhet från branschen

• Mycket driven

• Försäljning och utveckling av kunder

• Värva nya kunder i Sverige

• Kundfokuserad och affärsinriktad

• Ambitiös och resultatinriktad

• Serviceminded och ansvarsfull

• Massor av humor och en positiv inställning

Vi erbjuder

Vi är ett ungt team som söker en kollega som tillsammans med oss kan utveckla vår verksamhet i Norden. Vi har kontor i Danmark, Sverige och Finland. FLYERALARM hör till Europas ledande online-tryckerier inom B2B-sektorn med produktion i Tyskland. FLYERALARM har idag mer än 2400 anställda och nådde år 2019 en omsättning på över 385 miljoner euro. Tryck är FLYERALARMs DNA.

Anställning

FLYERALARM erbjuder goda villkor och konkurrenskraftigt lönepaket. Full utbildning om produkter och tjänster. Pågående karriärstöd. Centralt lokaliserat kontor. Startdatum enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan och CV mailas till: karriere@flyeralarm.com

Frågor gällande tjänsten tar du med: Jonas Lambæk, Country Manager Nordics.

Telefon: +45 21 72 18 30, email: jonas.lambaek@flyeralarm.com

Publicerat av: 

Dela artikeln


Fespas vd om avhoppen i pandemin: ”Övertygad att B2B-event som Fespa kan fortsätta”

Den officiella pr-kampanjen för mässan Fespa Global Print Expo 2021 har lanserats. Samtidigt ställer allt fler utställare in sitt deltagande på Drupa som kommer att äga rum bara några veckor senare. Sign&Print har frågat Fespas vd Neil Felton hur detta kommer att påverka Fespa-mässan.

Publicerat av: 

Instegsmodell för industriellt textiltryck

Med sin Monna Lisa ML-8000 riktar Epson sig främst till företag som vill ta steget in på industriellt textiltryck. Det nya bläckstrålesystemet har en utskriftsbredd på 1,8 meter, är utrustat med åtta nyutvecklade Precision Core-skrivhuvuden, och förväntas ligga på en hastighet upp till 155 kvadratmeter i timmen.

Publicerat av: