Genuint och välrenommerat tryckeri sedan 1983 till salu

Brages Tryckcenter AB är ett familjeföretag med inriktning på textiltryck (screen, digitalt, DTG mm), brodyr samt klädförsäljning. Bolaget har en stor kundbas i mellansverige och då framförallt idrottsföreningar men såklart även företag och privatpersoner.

Omsättning: 5-6 Mkr

Resultat: Vinst

Kontakt: Claes Knudsen 076 320 52 31

Publicerat av: 

Dela artikeln


”Tonerbaserat digitaltryck har en stark position på marknaden”

Med Imagepress C10010VP introducerar Canon efterföljaren till sin Imagepress C10000VP. Den nya serien består av två modeller och enligt tillverkaren erbjuder de mer automatisering och fler alternativ i mediahanteringen. Sign&Print pratar med Mark Lawn, chef för Professional print solutions på Canon Europe, om de nya skrivarna.

Publicerat av: 

Fakta om Sign&Print Connect

Välkommen som utställare på Sign&Print Connect 9–11 februari 2021

För första gången möts vi. Alla. Oavsett var vi bor. Oavsett om vi kan resa eller inte. Under tre dagar kopplar vi upp oss. Pratar och diskuterar. Tittar på produkter. Gör affärer. Deltar i seminarier. Tittar på hur andra gör – i andra företag, i andra länder.

Som utställare kan du visa allt – även de där stora maskinerna som svårligen låter sig flyttas. Och för en gångs skull träffar du kunder från hela landet – inte med slagsida på Stockholm. Och varken

Publicerat av: