Göteborgstryckeriet Box&Display söker Förpackningsdesigner / Konstruktör

Vi söker en medarbetare till vårt förpackningsteam. Din roll blir att i nära samarbete med våra kunder och säljorganisation ansvara för konstruktionslösningar i well och kartong. Vi söker dig som är innovativ och initiativrik och har några års erfarenhet från branschen.

Om tjänsten
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att utifrån våra kunders önskemål utveckla och konstruera förpackningslösningar. Det innefattar såväl nya uppdrag som anpassning av befintliga lösningar. Arbetet sker i CAD miljö och vi producerar även en hel del prototyper till kund.
Tempot är ofta högt och även om du ingår i ett team är du van vid att jobba självständigt, alltid med kunden i fokus.
Tjänsten gäller tillsvidareanställning med placering i Mölnlycke.

Din profil
För att lyckas i tjänsten måste du ha ett par års yrkeserfarenhet av förpackningskonstruktion och du har arbetat i något CAD program.
Vi söker dig som är kreativ och på ett effektivt sätt kan omvandla en idé till färdig produkt. Du är kommunikativ och trivs att ha kontakt med företagets kunder när det gäller att återkoppla förslag och konstruktionslösningar. Du har lätt för att ta egna initiativ, är lösningsorienterad och duktigt på att driva processen framåt.
Det är en merit om du har en utbildning från Broby grafiska eller liknande utbildning som förpackningskonstruktör/designer. Alternativt har du praktisk erfarenhet av att hjälpa kunder att utveckla sina förpackningsbehov. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Det är en fördel om du även har erfarenhet av Photoshop, Adobe Illustrator och InDesign.

Om verksamheten
Göteborgstryckeriet Box&Display arbetar med speciallösningar i kartong och wellpapp. Vi är inne i en expansiv fas och har i år startat upp en ny produktionsline för Rigid Boxes.
Vår produktionsanläggning är belägen i moderna lokaler i Mölnlycke.
Mer information hittar du på vår hemsida www.gbgt.se

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Din ansökan skickar du till jobb@gbgt.se.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Hagström på 0705-860760.
Välkommen med din ansökan!

 

Publicerat av: 

Dela artikeln


Riktigt lyxiga småserier

Ofta kombineras önskan om exklusiva förpackningar med att upplagan är låg. Kanske bara några tusen eller till och med bara några hundra exemplar. Det är en självklarhet att jobbet ska digitaltryckas. Men hur gör jag med efterbehandlingen, när jag gärna vill ha alla de speciella effekterna? Det där som gör förpackningen exklusiv.

Publicerat av: 

Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: