JustNu växer och söker nya medarbetare i Stockholm, Göteborg och Borås

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med 18 tryckerier/säljkontor runt om i Sverige. Vår ambition är att utvecklas till Nordens största grafiska aktör. Vi är ett stabilt och lönsamt företag som agerat på den grafiska marknaden sedan 1971. Vi ingår i Brover Group vars affärsidé är att långsiktigt investera i och utveckla mindre och medelstora företag inom den grafiska branschen. JustNu har en öppen och platt organisation, där alla medarbetare uppmuntras att medverka till företagets fortsatt positiva utveckling. Vi är stolta över att vara ett av branschens mest jämställda företag med en jämn fördelning mellan könen, även i chefsbefattningar. För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats. 

 

Stockholm – sälj- och kundansvarig platschef

Huvudfokus är försäljning av trycksaker och kundutveckling. Profil- och textilprodukter är ett segment inom tryck som vi satsar stort på. Pennor, vattenflaskor, rollups, t-shirts och godis till företagseventet är alla exempel på produkter som går att profilera med ett varumärke. Din viktigaste arbetsuppgift är hjälpa våra befintliga och blivande kunder att hitta rätt produkter och trycksaker för deras behov.

Du ser också till att den dagliga verksamheten fungerar och har personalansvar för dina medarbetare. I team med ytterligare två platschefer i Stockholm city arbetar ni mot gemensamt uppsatta mål och ansvarar tillsammans för att produktionsenheten är välfungerande.

 

Göteborg – säljare/grafiker

Huvudfokus är försäljning av trycksaker och kundutveckling. Din främsta arbetsuppgift är hjälpa våra befintliga och blivande kunder att hitta rätt trycksaker och profilprodukter för deras behov. För oss på JustNu är allt som går att sätta ett varumärke på är en trycksak, oavsett om det är en broschyr, en rollup eller en vattenflaska. Du kommer att vara delaktig i alla processer, från offert till leverans av den färdiga trycksaken. Du är ett våra ansikten och röster ut mot våra kunder, som du möter via telefon, e-post och personligen i kundmottagningen eller på plats ute hos kund. Ingen dag kommer att vara den andra lik och du kommer att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

 

Borås – kundmottagare/grafiker

Utöver att snabbt sälja och producera grafisk formgivning kommer du att vara delaktig i alla tryckeriets processer. Från offert till leverans av den färdiga trycksaken. Du kommer att vara ett våra ansikten och röster ut mot våra kunder, som du möter via telefon, e-post och personligen i tryckeriets kundmottagning. Ingen dag kommer att vara den andra lik och du kommer att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. I ena stunden formger du en folder för att i nästa stund efterbearbeta broschyrer eller skicka en offert.

 

Läs mer om tjänsterna här: https://www.justnu.se/nyheter

 

Vill du också bli en justnuare? Kontakta:

Agneta Bremmers, HR-chef

JustNu AB

Västerbrogatan 1, 503 30 Borås

E-post: agneta.bremmers@justnu.se

Publicerat av: 

Dela artikeln


Nannatrycket halverar
kostnad för papper och färg

Holmebo Paper lanserar ett nytt papper för riktigt tunt tryck. Tillsammans med en ny rundbindare från Horimatic skapas en produkt med full funktionalitet men minimal vikt.
– Idén är att du trycker på ett mycket tunt papper – lite drygt 14 gram per kvadratmeter. Genom att du har en produkt med minst 64 sidor – men helst 96 sidor eller fler – så får du stadgan, säger Holmebos vd Nils Ringlek.

Publicerat av: