Topflight söker medarbetare till prepressavdelning

Medarbetare till vår prepressavdelning

Topflight är ett bolag i Ängelholm som i drygt 25 år har försett kunder inom svensk och internationell tillverknings- och elektronikindustri med självhäftande produkter. Vi har en gedigen erfarenhet i bagaget och stor internationell kunskapsbank att tillgå och idag är vi en av marknadsledarna.

Vår vision är att ligga i absolut framkant när det gäller nytänkande, utveckling och produktion av självhäftande produkter. Med våra kunders utmaningar, medarbetarnas kreativitet och teknikens många möjligheter löser vi de allra flesta problemen.

Nu söker vi en medarbetare till vår prepressavdelning, är du den vi letar efter?

Din roll

Du jobbar tätt tillsammans med våra avdelningar i produktionen och med våra innesäljare. Du kommer även ha en hel del kundkontakt. Du medverkar till att våra kvalitets- och miljömål uppfylls. Du bidrar till ständig förbättring av produktiviteten i vår produktion. Vi använder affärssystemet Jeeves och du rapporterar till produktionschefen

Huvudsakliga arbetsuppgifter

– Ta fram korrektur, filer och prototyper enligt interna beställningar
– Optimera underlag från kunder för att anpassas till vår produktion
– Bevaka och kontrollera att krav enligt vår interna tillverkningsorder uppfylls

Din profil

Vi söker en person med stort tålamod och som är en problemlösare med stort fokus. Du ska ha sinne för detaljer och ett intresse för vår produktion.
– Grafisk mediautbildning
– Erfarenhet av tryckeribranschen
– Kunskaper inom CorelDRAW, Adobe Acrobat/Distiller, Adobe Illustrator, Nice Label

Maila din ansökan till apply@topflight.se och skriv i ämnesraden ”Prepress” senast 2022-06-31. Observera att vi enbart tar emot ansökningar till denna adress. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare.

Vår vision är att Topflight ska vara marknadsledande och det bästa valet när det gäller utveckling och produktion av dekaler, märkning och andra självhäftande produkter med höga krav på kvalitet och lång livslängd.

Vår styrka ligger i vår unika maskinpark, vårt breda materialutbud och framförallt i kunskapen och erfarenheten hos människorna på Topflight.

Vi omsätter 80 miljoner kronor och är 43 engagerade medarbetare. Vårt huvudkontor/produktion ligger i Ängelholm och vi har säljkontor i Stockholm. Vi är certifierade enl ISO9001 och ISO14001.

Topflight ägs av Indutrade AB som är en internationell industrikoncern bestående av drygt 200 dotterbolag med drygt 5 500 anställda i 28 länder och som är verksamma i fyra världsdelar. Indutrade AB är noterat på Stockholmsbörsen.

Publicerat av: 

Dela artikeln