NIZE equipment söker servicetekniker till Norden med bas i Sverige

 
Är du serviceinriktad och har bra teknisk förståelse?

 

Då kan vår tjänst som servicetekniker i Norden vara helt rätt för dig.

 

De nordiska länderna som din arbetsplats

Vi söker en tekniker för underhållsbesök, installationer och kundutbildning när det gäller hantering av stora UV-skrivare, mindre skrivare, skärare och skärbord – alla de bästa märkena på marknaden.

Du kommer att vara ansvarig för att hjälpa våra kunder, antingen genom fjärrsupport via TeamViewer eller på plats hos kunden. Du kommer också att utföra demonstrationer av vår utrustning och delta i mässor i Europa, t.ex. Drupa och Fespa. 

Du kommer att ingå i ett serviceteam med fem kollegor och en servicechef. Ett team där alla hjälper varandra och har daglig kontakt över gränserna.

Med utgångspunkt från din bostad eller ett kontor kommer du att betjäna våra kunder i de nordiska länderna (Danmark, Sverige, Norge, Finland och de baltiska länderna). Du kommer också att besöka leverantörer i Europa. Din bostad kan vara i Stockholmsområdet eller i södra Sverige.

 

En mångsidig och utåtriktad arbetsdag

• Teknisk support – inklusive att svara på e-post och samtal med tekniska frågor

• Installation av nya skrivare, skärbord och skärare

• Utbildning i användningen av maskinerna

• Utbildning i programvara – Caldera-profilering

• Servicebesök, reparationer och underhåll

• Rapportering/dokumentation

• Kommunikation med leverantörer

• Nära samarbete med NIZE equipment:s kontor och kollegor i serviceteamet

 

Teknisk kunskap och vilja att lära sig

Du har erfarenhet från ett liknande arbete och är självständig och utåtriktad. Du är bra på att planera din dag och du är bra på att navigera när det är mycket att göra. Du har känsla för teknik, är noggrann, gillar att undervisa och är ivrig att lära dig nya saker. 

Kunskaper om el eller programvara är ett plus, men inte ett krav.

Du har varierande arbetstider och måste räkna med 6–9 resdagar per månad för kundbesök. Dessutom tillkommer restid till utbildningsdagar hos våra leverantörer och ca nio gånger per år träffas serviceteamet på huvudkontoret i Odder för servicemöten.

Du kommer att få andrahandsutbildning i vår utrustning och programvara liksom utbildning från leverantörerna. Vårt huvudfokus är service, vilket kräver att du är stabil, lösningsorienterad och kvalitetsmedveten. Kunskap om den grafiska industrin eller mekanik är en fördel. Det är viktigt att du talar och skriver engelska, eftersom kommunikationen med våra leverantörer sker på engelska.

 

Dynamisk arbetsplats

Vi erbjuder ett varierande och ansvarsfullt arbete där du har möjlighet att planera din egen dag. Vi är en dynamisk arbetsplats med en god social miljö bland kollegorna.

• Pension 

• Sjukförsäkring

• Möjlighet till tjänstebil

• Verktyg och annan utrustning tillhandahålls

• Mobiltelefon och dator

• Fina nybyggda lokaler

• Ett företag med fokus på medarbetarnas välbefinnande

• En företagskultur med en trevlig ton

• Stort fokus på digitalisering av system för enklare rutiner

• Sociala evenemang under hela året för alla medarbetare

 

Jobbstart: I början av 2022

 

Sista ansökningsdag: 15/1 2022

 

Ansökan 

Vi utvärderar ansökningarna löpande eftersom vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt, så skicka din ansökan snarast möjligt märkt ”Servicetekniker” med relevanta bilagor till HR-chef Anne Præstegaard via e-post: anne@nizeequipment.com.

Din ansökan kan vara på svenska eller engelska.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta servicechef Mette Meyer Thuesen på telefonnummer +45 69 14 89 94.

NIZE equipment är ett växande företag som levererar professionella och holistiska lösningar till den grafiska industrin och industrin i Norden

Vi säljer de bästa märkena swissQprint, Mutoh, Dimense, Direct Color Systems och Cosign CNC-lösningar. Vi har anställda och partner i Norge, Sverige och Finland och täcker därmed Skandinavien, Finland och de baltiska länderna när det gäller försäljning och service.

Se mer på www.nizeequipment.com

 

Publicerat av: 

Dela artikeln


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: