Ny medarbetare till storformatstryckeri sökes!

Signworks är ett storformatstryckeri i Örnsberg, Hägersten. Ett stenkast från Stockholm city. Genom digitaltryck tillverkar, bearbetar och monterar vi skyltar, dekaler, vepor, banderoller och exponeringsmaterial. Vi printar, skär och fräser de flesta material som papper, kartong, vinyl, tyg, plast, aluminium, trä etc. Våra kunder (direkt eller via byråer) är bl.a. Vattenfall, Telia, Björn Borg, Max, Securitas, Carlsberg, Polarn & Pyret, KGK, BMW etc.

Signworks är en del av Brandworks AB som är helhetsleverantör inom mässor, event och varumärkeshöjande inredningsproduktion. Koncernen har idag ca. 30st heltidsanställda som sitter i samma lokaler.

Vi växer och söker nu ytterligare en heltidsanställd som gärna har bred kompetens inom storformatstryck och har erfarenhet av såväl original/prepress, digitaltryck, skärbord/CNC och foliering/skyltmontage. I dagsläget har vi bl.a. maskiner från Swissqprint, Roland och Jingwei samt arbetar med Caldera som rip-program.

Det viktigaste är inte att du kan allt från början, utan att du är lösningsorienterad och är sugen på att utvecklas och lära dig mer. Om du har B-körkort och kan sy är det ett extra plus.

Skicka gärna CV och några rader om dig själv samt löneanspråk till info@sign-works.se så hör vi av oss.

Med vänliga hälsningar
Signworks Stockholm AB

 

www.sign-works.se
www.instagram.com/signworks_stockholm_ab/

Publicerat av: 

Dela artikeln


”Tonerbaserat digitaltryck har en stark position på marknaden”

Med Imagepress C10010VP introducerar Canon efterföljaren till sin Imagepress C10000VP. Den nya serien består av två modeller och enligt tillverkaren erbjuder de mer automatisering och fler alternativ i mediahanteringen. Sign&Print pratar med Mark Lawn, chef för Professional print solutions på Canon Europe, om de nya skrivarna.

Publicerat av: 

Fakta om Sign&Print Connect

Välkommen som utställare på Sign&Print Connect 9–11 februari 2021

För första gången möts vi. Alla. Oavsett var vi bor. Oavsett om vi kan resa eller inte. Under tre dagar kopplar vi upp oss. Pratar och diskuterar. Tittar på produkter. Gör affärer. Deltar i seminarier. Tittar på hur andra gör – i andra företag, i andra länder.

Som utställare kan du visa allt – även de där stora maskinerna som svårligen låter sig flyttas. Och för en gångs skull träffar du kunder från hela landet – inte med slagsida på Stockholm. Och varken

Publicerat av: