Ny medarbetare till storformatstryckeri sökes!

Signworks är ett storformatstryckeri i Örnsberg, Hägersten. Ett stenkast från Stockholm city. Genom digitaltryck tillverkar, bearbetar och monterar vi skyltar, dekaler, vepor, banderoller och exponeringsmaterial. Vi printar, skär och fräser de flesta material som papper, kartong, vinyl, tyg, plast, aluminium, trä etc. Våra kunder (direkt eller via byråer) är bl.a. Vattenfall, Telia, Björn Borg, Max, Securitas, Carlsberg, Polarn & Pyret, KGK, BMW etc.

Signworks är en del av Brandworks AB som är helhetsleverantör inom mässor, event och varumärkeshöjande inredningsproduktion. Koncernen har idag ca. 30st heltidsanställda som sitter i samma lokaler.

Vi växer och söker nu ytterligare en heltidsanställd som gärna har bred kompetens inom storformatstryck och har erfarenhet av såväl original/prepress, digitaltryck, skärbord/CNC och foliering/skyltmontage. I dagsläget har vi bl.a. maskiner från Swissqprint, Roland och Jingwei samt arbetar med Caldera som rip-program.

Det viktigaste är inte att du kan allt från början, utan att du är lösningsorienterad och är sugen på att utvecklas och lära dig mer. Om du har B-körkort och kan sy är det ett extra plus.

Skicka gärna CV och några rader om dig själv samt löneanspråk till info@sign-works.se så hör vi av oss.

Med vänliga hälsningar
Signworks Stockholm AB

 

www.sign-works.se
www.instagram.com/signworks_stockholm_ab/

Publicerat av: 

Dela artikeln


Konica Minolta ska visa bredd

Nya maskiner, mjukvaror och efterbehandlingslösningar. Det blir den röda tråden när Konica Minolta laddar inför Sign&Print Connect:
– Vi kommer fortsätta med det vi gjorde på förra Sign&Print Scandinavia där vi slog på stora trumman – att vi är så mycket mer, säger affärsområdeschef Roy Spennare.

Publicerat av: 

Tryckt elektronik på frammarsch

Tryckeribranschen kan göra mer än kommersiella jobb, förpackningar eller affischer i storformat. Tryckt elektronik är en miljardindustri och blir alltmer i fokus, särskilt tryckta och flexibla sensorer. Sign&Print frågar Matthew Dyson, teknikanalytiker på ID Tech Ex, om vilka tryckeriföretag som skulle kunna dra nytta av denna utveckling, och vilken kunskap som krävs.

Publicerat av: