Ny medarbetare till storformatstryckeri sökes!

Signworks är ett storformatstryckeri i Örnsberg, Hägersten. Ett stenkast från Stockholm city. Genom digitaltryck tillverkar, bearbetar och monterar vi skyltar, dekaler, vepor, banderoller och exponeringsmaterial. Vi printar, skär och fräser de flesta material som papper, kartong, vinyl, tyg, plast, aluminium, trä etc. Våra kunder (direkt eller via byråer) är bl.a. Vattenfall, Telia, Björn Borg, Max, Securitas, Carlsberg, Polarn & Pyret, KGK, BMW etc.

Signworks är en del av Brandworks AB som är helhetsleverantör inom mässor, event och varumärkeshöjande inredningsproduktion. Koncernen har idag ca. 30st heltidsanställda som sitter i samma lokaler.

Vi växer och söker nu ytterligare en heltidsanställd som gärna har bred kompetens inom storformatstryck och har erfarenhet av såväl original/prepress, digitaltryck, skärbord/CNC och foliering/skyltmontage. I dagsläget har vi bl.a. maskiner från Swissqprint, Roland och Jingwei samt arbetar med Caldera som rip-program.

Det viktigaste är inte att du kan allt från början, utan att du är lösningsorienterad och är sugen på att utvecklas och lära dig mer. Om du har B-körkort och kan sy är det ett extra plus.

Skicka gärna CV och några rader om dig själv samt löneanspråk till info@sign-works.se så hör vi av oss.

Med vänliga hälsningar
Signworks Stockholm AB

 

www.sign-works.se
www.instagram.com/signworks_stockholm_ab/

Publicerat av: 

Dela artikeln


Nannatrycket halverar
kostnad för papper och färg

Holmebo Paper lanserar ett nytt papper för riktigt tunt tryck. Tillsammans med en ny rundbindare från Horimatic skapas en produkt med full funktionalitet men minimal vikt.
– Idén är att du trycker på ett mycket tunt papper – lite drygt 14 gram per kvadratmeter. Genom att du har en produkt med minst 64 sidor – men helst 96 sidor eller fler – så får du stadgan, säger Holmebos vd Nils Ringlek.

Publicerat av: