Ny medarbetare till storformatstryckeri sökes!

Signworks är ett storformatstryckeri i Örnsberg, Hägersten. Ett stenkast från Stockholm city. Genom digitaltryck tillverkar, bearbetar och monterar vi skyltar, dekaler, vepor, banderoller och exponeringsmaterial. Vi printar, skär och fräser de flesta material som papper, kartong, vinyl, tyg, plast, aluminium, trä etc. Våra kunder (direkt eller via byråer) är bl.a. Vattenfall, Telia, Björn Borg, Max, Securitas, Carlsberg, Polarn & Pyret, KGK, BMW etc.

Signworks är en del av Brandworks AB som är helhetsleverantör inom mässor, event och varumärkeshöjande inredningsproduktion. Koncernen har idag ca. 30st heltidsanställda som sitter i samma lokaler.

Vi växer och söker nu ytterligare en heltidsanställd som gärna har bred kompetens inom storformatstryck och har erfarenhet av såväl original/prepress, digitaltryck, skärbord/CNC och foliering/skyltmontage. I dagsläget har vi bl.a. maskiner från Swissqprint, Roland och Jingwei samt arbetar med Caldera som rip-program.

Det viktigaste är inte att du kan allt från början, utan att du är lösningsorienterad och är sugen på att utvecklas och lära dig mer. Om du har B-körkort och kan sy är det ett extra plus.

Skicka gärna CV och några rader om dig själv samt löneanspråk till info@sign-works.se så hör vi av oss.

Med vänliga hälsningar
Signworks Stockholm AB

 

www.sign-works.se
www.instagram.com/signworks_stockholm_ab/

Publicerat av: 

Dela artikeln


Första nordiska grafiska Corona rapporten

Danska grafiska organisationen Grakom (ej att förväxla med svenska Grafkom) presenterar de första siffrorna över hur medlemmarna har drabbats av Corona. I korthet kan sägas att de tappat en tredjedel av omsättningen under andra kvartalet. Skillnaderna är dock betydande. Medan leverantörer talar om närmast stillastående maskinförsäljning och promotionföretagen haft det mycket tufft, så har etikettillverkarna […]

Publicerat av: 

Fespa flyttar till Holland

Fespamässan flyttas än en gång. Fespa har haft ett besvärligt år. Först tvingades man ställa in årets mässa i Madrid, på grund av Corona. Sedan flyttade man mässan till oktober i år, då det bedömdes att det skulle vara säkrare. Fortfarande i Madrid. Nu har ett nytt beslut fattats. Nästa Fespamässa blir 9-12 mars 2021 […]

Publicerat av: