PR-Offset söker en erfaren Säljare/Projektledare

PR-Offset är inte bara ett tryckeri, utan också en komplett servicepartner som kan uppfylla alla
önskemål, stora som små. Vi är ett modernt tryckeri som alltid sätter våra kunders uppdrag överst på agendan. Vi besitter genuin erfarenhet och kunskap om trycksaksproduktion i alla dessa delar, såsom teknik, ekonomi och idélösning. Tillsammans med en ständigt uppdaterad maskinpark och en miljöanpassad produktion är vi den ideala samarbetspartnern. Produktionen består av broschyrer, produktblad, kontorstryck, kataloger, mässväggar, skyltar, dekaler, bildekor och annat tryckt material.

Dina arbetsuppgifter
Som Säljare/projektledare hos oss har du uppgiften att hitta, ta in, lyfta och utveckla, nya kunder. Det är en viktig roll där din självmotivation, sinne för affärer och kunskap för produktionen i tryckeribranschen verkligen kommer till sin rätt. För att lyckas i rollen krävs det att du har stor social förmåga, skapar förtroende och ger förslag till lösningar. Du brinner för att bygga upp en framgångsrik försäljningsverksamhet och affärsmässiga relationer. Med avstamp från din kunskap av produktionen skapar du kreativa lösningar för dina kunder.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter

• Självgående jobba med hela säljcykeln

• Uppföljningar

• Projektledning

Vi söker dig som

• Har minst 2 års erfarenhet av försäljning/Projektledning inom tryckeribranschen

• Har gedigen kunskap om inte bara försäljning, utan även produktionen i vår bransch

• Har B-körkort

Som person har du ett fantastiskt säljdriv och trivs att arbeta självgående, på egna initiativ och efter egna idéer. Du är ödmjuk och förmedlar trygghet i dina möten med kunder. Vi på PR-Offset satsar på framtiden och ser gärna att du vill fortsätta din utveckling inom försäljning hos oss. Viktigast för den här rollen är din kunskap om försäljning och produktion och att du, liksom övriga gänget hos oss, delar din glädje för vår tradition och vår bransch.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning? Då vill vi gärna veta mer om dig.
Urval kommer att ske löpande, så skicka in ditt CV med personligt brev redan idag.
Ansökan skickas till malin@pr-offset.se

Arbetstid och omfattning:
Tillsvidare, 3 månaders provanställning
Heltid

Tillträde
Enligt överenskommelse

Placering
Mölndal

Publicerat av: 

Dela artikeln


Bestruket papper ökar tilltron

Kraftigare och finare bestruket papper ökar både läsbarhet, kvalitetskänsla och förmåga att återge resultatet. Det har framkommit i en amerikansk studie.   Neurologen doktor David Eagleman på Baylor College of Medicine’s laboratorium för perception har genomfört en studie där försökspersonerna fick läsa en broschyr för ett fiktivt företag.

Publicerat av: