Screenbolaget söker ny innesäljare / säljare inom profil / presentreklam

Screenbolaget är en av Sveriges ledande leverantörer av profilreklam och actionmarketingprodukter. Vi har 65 anställda och omsätter ca 110 miljoner kronor i koncernen. Företaget etablerades i slutet av 70-talet. Dotterbolaget är Realtryck AB som togs över i slutet av år 2005. Detta tillförde offsettryck som en ny produktionsenhet till koncernen. Företaget har kontor och produktion i Stockholm.

Vi vill stärka vår organisation med ytterligare en person på säljsidan. Erfarenhet från branschen är ett plus men inte ett måste. Du är en person med ett ungdomligt driv och är sunt tävlingsinriktad. Vi erbjuder dig en anställning med fast lön i ett sunt företag.

Skicka in din ansökan till info@screenbolaget.se

Publicerat av: 

Dela artikeln


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: