Screenbolaget söker ny innesäljare/säljare inom profil/presentreklam

Screenbolaget är en av Sveriges ledande leverantörer av profilreklam och actionmarketingprodukter. Vi har 65 anställda och omsätter ca 110 miljoner kronor i koncernen. Företaget etablerades i slutet av 70-talet. Dotterbolaget är Realtryck AB som togs över i slutet av år 2005. Detta tillförde offsettryck som en ny produktionsenhet till koncernen. Företaget har kontor och produktion i Stockholm.

Vi vill stärka vår organisation med ytterligare en person på säljsidan. Erfarenhet från branschen är ett plus men inte ett måste. Du är en person med ett ungdomligt driv och är sunt tävlingsinriktad. Vi erbjuder dig en anställning med fast lön i ett sunt företag.

Skicka in din ansökan till info@screenbolaget.se

Publicerat av: 

Dela artikeln


Vässar inom färgmatchning och inspektionssystem

Det amerikanska företaget Baldwin Vision Systems erbjuder programvaror inom färgmatchning samt inspektionslösningar till etikett- och förpackningsproducenter. En nyhet som presenteras på Labelexpo är verktyget Guardian RTM som övervakar tryckkvaliteten i flödet i realtid. Dessutom har de skruvat på ytterligare förbättringar till programvaran Colortrack.

Publicerat av: