Signcom expanderar – vi söker servicetekniker storformat/print

Signcom går stadigt framåt och kommer att expandera och utvecklas starkt framöver. Det blir en spännande resa med som kommer att överraska med många nyheter.

Till Rosersbergskontoret söker vi nu ytterligare en servicetekniker. Vi erbjuder ett roligt och stimulerande arbete för dig som är framåt och gärna tar dig an ny teknik och nya människor. Du ansvarar för att våra kunder är nöjda med de tjänster och produkter som vi levererar. Hög servicekänsla och vem du är som person är extra viktigt. Vi söker dig som har teknisk och/eller grafisk utbildning och erfarenhet från elektronik, finmekanik och mjukvara. Erfarenhet från storformatskrivare är ett plus! B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. 

Arbetet innebär resor den största delen av tiden, främst Stockholm/Mälardalen men du får hela Sverige som arbetsområde. Även resor inom Norden förekommer med jämna mellanrum. Du kommer att arbeta med många spännande produkter och dina arbetsuppgifter består av installation och service, utbildning, telefonsupport med flera uppgifter som hör servicearbetet till.

Du får en eftertraktad utbildning, roliga utmaningar, goda utvecklingsmöjligheter, en bra tjänstebil och ett härligt gäng medarbetare. Välkommen med din ansökan redan idag, maila till johan.millby@signcom.se. Urval sker löpande. Har du frågor, välkommen att kontakta Johan Millby via mail eller telefon 033 20 43 17.

Signcom är en ledande leverantör av maskiner, förbrukningsmaterial, programvaror och tjänster för allt inom skylt- och storbildsframställning samt gravyr, märkning, fräsning och 3D-utskrifter. Med marknadens bredaste sortiment behåller vi vår starka marknadsposition genom högkvalitativa produkter från välkända leverantörer, hög servicenivå, personal med hög teknisk kompetens och snabba leveranser. Huvudkontoret finns i Borås med sälj- och servicekontor, lager och administration. I Rosersberg, Stockholm har vi sälj- och servicekontor. Sedan 2006 finns dotterbolaget Sign Communication Norway AS. 2009 startades verksamhet i Helsingfors, Finland med sälj- och servicekontor samt lager. 2012 påbörjades verksamhet i Danmark och dotterbolaget Signcom Denmark ApS finns numer i Roskilde med sälj- och servicekontor. Sedan september 2008 är vi en del av Igepa Group GmbH, en av de största aktörerna i Europa inom vårt marknadssegment och som nu storsatsar på området Visual Communication.

Publicerat av: 

Dela artikeln


Skapar dokument – från rådata till godkänt korrektur

EBI erbjuder lösningar med målet att effektivisera grafisk produktion. Nu lägger de in en högre växel för att automatisera trycksaksproduktioner och förenkla för företag att skapa produktionsklara dokument, hela vägen från kundens datakälla till godkänt korrektur. En intäktskälla som den grafiska branschen har missat, menar Adim Lundin på EBI.

Publicerat av: 

Världspremiär för Ricoh och Watkiss

Engelska Watkiss har byggt en online sadelhäft och trekniv till Ricohs flaggskepp – 135-sidors maskinen ProC 9210. Under tre år har Watkiss arbetat med att få fram den här maskinen, som är beräknad att hålla åtminstone två generationer laserskrivare. Så när skrivaren efter fyra-fem år pensioneras, så kopplas en ny maskin till Watkiss.

Publicerat av: 

Säljer för 300 miljoner om året – men har inga egna direktkunder

På väg hem från Norge kom Patrik Sjölin på det nya namnet Addbrand. Han stannade bilen, googlade och saken var klar. Namnet Kuvertteamet gick i graven och ersattes i höstas av ett namn som tål att växa med och som fungerar i alla nordiska länder.

Publicerat av: