Spennare söker säljkoordinator!

Spennare växer och söker nu ytterligare en säljkoordinator till vårt innesäljsteam! I rollen som säljkoordinator får du en intressant och varierande tjänst i en spännande bransch!

Spennare säljer lösningar för att skapa mötesplatser där kunderna finns. Runt om i världen används Spennares produkter i marknadsföringssyfte, på allt från event och mässor till road shows och presentationer. Produkterna säljs uteslutande till återförsäljare. Exempel på typiska återförsäljare är promotion- och eventbyråer men även storformatproducenter och mässbyggare.

Om rollen

I jobbet, som är förlagt till vårt kontor vid Danvikstull, är samarbetet med kollegor och kunder med fokus på försäljning centralt. Detta innebär att du kommer att bli del i en mycket sälj- och servicedriven organisation vars främsta mål är nöjda kunder. I arbetet med order, offerter och sales support kommer du att ha mycket kontakt med våra kunder och arbetsuppgifterna är både varierande och utvecklande.

Vi söker dig som

  • Har arbetslivserfarenhet från innesälj/sales support.
  • Har hög servicekänsla och en genuin vilja att hjälpa kunderna rätt
  • Är noggrann, ansvarsfull och har en mycket god administrativ förmåga
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift, både på engelska och svenska
  • Trivs i en dynamisk roll med varierande arbetsuppgifter
  • Sprider en positiv stämning
  • Inspireras av att jobba i en miljö med både svenska och internationella kunder
  • Både kan och trivs med att jobba i effektivt

 

Ansökan

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Tjänsten söker du genom att skicka ett email till: nathalie@spennare.com

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Johan Spennare (VD/CEO) 070 350 80 11 eller johan@spennare.com

Publicerat av: 

Dela artikeln


Bestruket papper ökar tilltron

Kraftigare och finare bestruket papper ökar både läsbarhet, kvalitetskänsla och förmåga att återge resultatet. Det har framkommit i en amerikansk studie.   Neurologen doktor David Eagleman på Baylor College of Medicine’s laboratorium för perception har genomfört en studie där försökspersonerna fick läsa en broschyr för ett fiktivt företag.

Publicerat av: