Vi förstärker team Holmbergs

Vill du vara en del av vårt team? Just nu söker vi nya medarbetare till Efterbehandling samt till vår Storformatsavdelning. Är du positiv, lösningsorienterad och gillar att jobba med grafiska processer och flöden? Då vill vi gärna prata mer med dig!
Holmbergs är ett modernt företag med helhetslösningar inom kommunikation. Vi ingår i den globala koncernen Paragon Group och erbjuder flera innovativa lösningar inom tryck, distribution och IT-tjänster.

Efterbehandling
På vår avdelning för efterbehandling hanterar vi olika efterbehandlingsprocesser så som limbindning, laminering, skärning, hårdbandsproduktion, häft- och falsning samt pack och distribution.
Vi söker dig som gillar en omväxlande roll där tyngdpunkten ligger på digital efterbehandling men även innefattar efterbehandling av offsetproduktion.

Dina kvalifikationer:
• Relevant utbildning inom grafisk produktion eller motsvarande arbetserfarenhet.
• Erfarenhet från digital eller offset efterbehandling & bokbinderi
• Förmåga att se kvalitetsbrister och åtgärda dem.
• Förmågan att kunna strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt
• Förmåga att bidra positivt i teamet och till Holmbergs med stort engagemang.

Storformat
Till Storformatsavdelningen söker vi extra personal med tyngdpunkt på sömnad och efterbehandling.
Du bör ha en hög känsla för kvalitet och service samt vara flexibel, lösningsorienterad och en god lagspelare.

Dina kvalifikationer:
• Relevant utbildning inom grafisk produktion eller motsvarande arbetserfarenhet.
• Erfarenhet från Storformatsproduktion
• Förmåga att se kvalitetsbrister och åtgärda dem.
• Förmågan att kunna strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt
•Förmåga att bidra positivt i teamet och till Holmbergs med stort engagemang.

 

Tycker du detta låter spännande och intressant så kontakta oss redan idag. Tillträde omgående. Lön enligt överenskommelse.

Ansökan mailas till jobb@holmbergs.com

Publicerat av: 

Dela artikeln


Allvarlig olycka i Kina påverkar priset på tryckfärger globalt

I slutet av mars inträffade en allvarlig olycka vid kemikalieföretaget Jiangsu Tianjiayi Chemical i Kina. Förutom de många omkomna och skadade i olyckan har det också en allvarlig inverkan på den globala råvarukedjan, inklusive material som används i uv-tryckfärger, skriver Flint Group i ett pressmeddelande.

Publicerat av: 

Umeåtryckeri ska modernisera

NRA Repro har mycket på sin att göra-lista. I det korta perspektivet ska de ställa om till mer rationella arbetsflöden för att möta efterfrågan på små serier och snabba leveranser. På några års sikt planeras flytt till nybyggda lokaler som ska öppna upp för ett mer lean-inspirerat produktionsflöde.

Publicerat av: 

Plockmatic släpper vattenbaserat lackverk

Plockmatic Industrial fortsätter utvecklingsresan med Argos Solutions och presenterar en vattenbaserad lösning speciellt utvecklad för lackning av digitaltryckta förpackningar.
– Jag vet att intresset kommer att vara stort även från andra områden, då vi här har en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning, säger Tommy Segelberg, ansvarig för Plockmatic Industrial.

Publicerat av: