Signworks söker en eller flera medarbetare till storformatstryckeri

PUBLICERAD: 1 november 2022
UPPDATERAD: 4 november

Signworks är ett ISO-certifierat tryckeri som sitter i stora fräscha lokaler i Norra Ulvsunda, Bromma. Ett stenkast från tvärbanan, Bromma flygplats och Stockholm city.

Sedan starten 2018 har vi bytt ut hela vår maskinpark till premiummaskiner från bl.a. Swissqprint, Zund,
Roll X och Mimaki. Detta säkertställer att vi alltid kan leverera snabbt och med bästa kvalité till våra kunder.

Vi digitaltrycker, bearbetar och monterar skyltar, folie, vepor och exponeringsmaterial. Vi printar, skär, fräser, laserskär, bigar de flesta material som papper, kartong, vinyl, tyg, plast, aluminium, järn, trä etc. Våra kunder (direkt eller via byråer) är bl.a. Vattenfall, Postnord, Telia, Elon, Coca Cola, Kry etc.

Vi är ett mindre bolag i koncernen BW Group med ca. 30st heltidsanställda. Genom samarbetet med vårt systerbolag Brandworks (som sitter i samma lokaler) har vi tillgång till snickeri, svets och lackverkstad så det är bara fantasin som sätter gränser för vad vi kan producera.

Vi växer och söker nu ytterligare anställda med erfarenheter från branschen. Vi behöver främst förstärka inom dessa områden:

– Skylt och foliemontage
– Prepress/original
– Print/skärbord/efterbearbetning

I första hand letar vi efter en eller flera personer som har erfarenheter av alla ovan områden, men beroende på kunskaper och intresse hos sökande kan vi tänka oss andra lösningar (även frilansuppdrag). För rätt person är vi flexibla och öppna för dialog.

Skicka gärna CV och några rader om dig själv och dina erfarenheter samt löneanspråk till info@sign-works.se så hör vi av oss.

Vi ser fram emot att träffas!

Med vänliga hälsningar Signworks Stockholm AB www.sign-works.se

Se lite mer av vad vi pysslar med här:

https://www.instagram.com/signworks_stockholm_ab/

Senaste nytt

Gibon bjuder in till öppet hus

Gibon i Borås bjuder in till Grafiska dagarna, 6–8 december, och bullar upp med förädlingsmöjligheter och efterbehandling till besökarna.
Gibon

Signcom breddar det pvc-fria utbudet

Signcom blir återförsäljare för Taya Groups pvc-fria bannermaterial i Kavalan-serien. De två parterna har ingått ett distributionssamarbete som börjar gälla omgående.
Signcom Kavalan

Först i Europa med prisbelönt flatbädd

Screenbolaget i Stockholm är först ut i Europa med Vanguards nya flatbäddsskrivare som premiärvisades på Fespa i maj. Investeringen ska möta förändrade marknadskrav och ett ökat behov av digital produktion i hög volym.
Oscar Lagerstedt_media

Gop utökar med pappersbaserat

Kungsbackaföretaget Gop får distributionsrätt i Skandinavien för två av Swedboards pappersbaserade premiumskivor för den grafiska displaybranschen. Avtalet ska innebära ett ännu bredare erbjudande av välkända varumärken inom detta segment. 
Gop Swedboard 2.1