Signworks söker en eller flera medarbetare till storformatstryckeri

PUBLICERAD: 1 november 2022
UPPDATERAD: 4 november

Signworks är ett ISO-certifierat tryckeri som sitter i stora fräscha lokaler i Norra Ulvsunda, Bromma. Ett stenkast från tvärbanan, Bromma flygplats och Stockholm city.

Sedan starten 2018 har vi bytt ut hela vår maskinpark till premiummaskiner från bl.a. Swissqprint, Zund,
Roll X och Mimaki. Detta säkertställer att vi alltid kan leverera snabbt och med bästa kvalité till våra kunder.

Vi digitaltrycker, bearbetar och monterar skyltar, folie, vepor och exponeringsmaterial. Vi printar, skär, fräser, laserskär, bigar de flesta material som papper, kartong, vinyl, tyg, plast, aluminium, järn, trä etc. Våra kunder (direkt eller via byråer) är bl.a. Vattenfall, Postnord, Telia, Elon, Coca Cola, Kry etc.

Vi är ett mindre bolag i koncernen BW Group med ca. 30st heltidsanställda. Genom samarbetet med vårt systerbolag Brandworks (som sitter i samma lokaler) har vi tillgång till snickeri, svets och lackverkstad så det är bara fantasin som sätter gränser för vad vi kan producera.

Vi växer och söker nu ytterligare anställda med erfarenheter från branschen. Vi behöver främst förstärka inom dessa områden:

– Skylt och foliemontage
– Prepress/original
– Print/skärbord/efterbearbetning

I första hand letar vi efter en eller flera personer som har erfarenheter av alla ovan områden, men beroende på kunskaper och intresse hos sökande kan vi tänka oss andra lösningar (även frilansuppdrag). För rätt person är vi flexibla och öppna för dialog.

Skicka gärna CV och några rader om dig själv och dina erfarenheter samt löneanspråk till info@sign-works.se så hör vi av oss.

Vi ser fram emot att träffas!

Med vänliga hälsningar Signworks Stockholm AB www.sign-works.se

Se lite mer av vad vi pysslar med här:

https://www.instagram.com/signworks_stockholm_ab/

Senaste nytt

Stockholmstryckeri växlar upp

US-AB lägger i en högre växel med ett fullutrustat broschyrhäftsystem från Plockmatic och satsar samtidigt på att bredda erbjudandet med en e-handelsplattform för profiltrycksaker.
Usab3

Vinnarna klara i folietävling

Den årliga Hexis-fototävlingen fick in fler än 450 bidrag. Nu har vinnarna utsetts.
Hexis_collage_1

Spandex satsar på pvc-fri folie

Med målet att det ska vara precis lika enkelt och billigt att välja pvc-fria som traditionella folier så lanserade Spandex i dagarna sin nya serie print- och skärfolier, ImagePerfect EverGreen.
Screenshot 2022-12-07 at 12.01.51

Servicefokus och försäljningsrekord i sikte

Återförsäljaren KA Olsson & Gems ser ut att stänga verksamhetsåret med de bästa försäljningssiffrorna någonsin, enligt försäljningschefen Emil Gillmor. Förklaringen beror delvis på ett uppsving på dekor­sidan. Samtidigt vässas produktportföljen ytterligare med fler nyheter för bilfolierare.
emil