Om Sign&Print

 

Sign&Print är det ledande, oberoende branschmagasinet i Sverige och Norge för alla som verkar i den grafiska tryckbranschen – från design, print till distribution. Våra dagliga nyhetsartiklar och reportage innefattar företags- och produktnyheter i tryckbranschen, och den tekniska utvecklingen i denna föränderliga industri.

Vi bevakar nya trender och fenomen och skriver återkommande om ämnen som färghantering, traditionellt tryck, textil- och digitaltryck, förpackningstryck, direktmarknadsföring, programvaror och mycket mer.

Vi har ett stort nätverk inom tryckindustrin och samarbetar med en rad frilansskribenter, alla specialiserade inom olika områden.

Sign&Prints nyhetsbrev skickas ut tre gånger i veckan, och vårt tryckta Sign&Print-magasin har utgivning sex gånger om året.

Sign&Print ges ut av förlaget AGI Publishing House AB. Förlaget grundades 1969 i Danmark. Uppgiften var att skapa tidningen Aktuell Grafisk Information, numera Sign&Print – en branschtidning för grafiska branschen.

Förlaget arrangerar Sign&Print-mässor i Sverige, Danmark, Finland och Norge. För mer information om företagets andra nyhetssajter besök agi.se.