Om Sign&Print

Sign&Print är det ledande, oberoende branschmagasinet i Sverige, Norge och Danmark för alla som verkar i den grafiska tryckbranschen – från design, print till distribution. Våra dagliga nyhetsartiklar och reportage innefattar företags- och produktnyheter i tryckbranschen, och den tekniska utvecklingen i denna föränderliga industri.

Vi bevakar nya trender och fenomen och skriver återkommande om ämnen som prepress, offset- och digitaltryck, efterbehandling, förädling, storformat, skylt och display och promotion, direktmarknadsföring, färghantering, arbetsflödesprogram och mycket mer. 

Sign&Prints nyhetsbrev skickas ut tre gånger i veckan, och vårt tryckta Sign&Print-magasin har utgivning sex gånger om året.

Sign&Print ges ut av förlaget AGI Publishing House AB. Förlaget grundades 1969 i Danmark. Uppgiften var att skapa tidningen Aktuell Grafisk Information, numera Sign&Print – en branschtidning för grafiska branschen. Sign&Print har även systertidningar i Danmark och Norge.

Förlaget arrangerar Sign&Print-mässor i Sverige, Danmark, Finland och Norge. För mer information om företagets andra nyhetssajter besök agi.se.

Sign&Print Nyhetsbrev

Mest lästa