Superbrett från EFI VUTEK

QS220-photo_cropEFI har lanserat modellen VUTEk QS220, en två meter bred flatbäddsskrivare som använder UV-baserad torkteknik. Enligt EFI ska modellen vara balanserad för utomhusproduktion och hög produktionshastighet.

– Allt fler företag utforskar utomhusreklamens möjligheter, men tyvärr tvingas många att välja mellan hastighet och kvalitet, säger Dick Wissenbach, EFI VUTEK:s vd. QS220 är en allt-i-ett-enhet och klarar både hög hastighet och hög kvalitet.

Maxupplösningen är på 1080 dpi i fyra eller sex färger. Men skrivaren klarar också en sjunde färg, som täckvitt.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: