Apogee Media 6.0 ute nu

PUBLICERAD: 23 mars 2010
UPPDATERAD: 23 mars

Agfa släpper nu Apogee Media 6. Den nya versionen har fått ett enklare gränssnitt och smidigare flöde för att nå andra moduler i det redaktionella flödet, menar företaget.

Apogee Media är en kombination av innehållshantering, mediaarkiv och en XML-driven plattform för det redaktionella arbetsflödet. I version 6 får användare tillgång till ett nytt grafiskt gränssnitt i form av en ”instrumentpanel” med direktaccess till alla moduler. Det kan vara allt från tillgångar, anteckningar, annonser, redigering av artiklar, bildredigering, Indesign-layout, preflight, förprovtryck eller rapporter.

Enligt Agfa ska den nya visuella modellen ge upphov till tidsvinster eftersom användarna nu får snabbare tillgångar till de verktyg eller resurser de vill använda.

– Apogee Media ger redaktionella team och externa medarbetare ett tätare samarbete i en sömlös miljö, säger Olivier Van der Stede, Decom. Möjligheten att flytta innehåll och interagera med andra verktyg går nog inte att göra på samma sätt med något annat system på marknaden.

Läs vidare

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Finskt affärssystem för tryckbranschen

Finska File Gallery besöker Sign&Print-mässan i Stockholm för att visa sitt affärssystem, Gallery ERP.
File Gallery

Smart verktyg för enkla beställningar

”Att sälja kommersiella trycksaker kan inte vara enklare.” Så beskriver Lasertryck sin Web2Print-lösning Whitelabel som visas på Sign&Print-mässan i september.
SPG

System för att automatisera produktionen

Automation, framtidssäkring och digitalisering står i fokus i Omikais monter. Företaget erbjuder ett molnbaserat ERP-system specialiserat för tryck- och förpackningsbranschen.
Omikai

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8