Färghantering för hybridbaserad produktion

Fujifilm jobbar på ett nytt kontrollsystem för processfärg med namnet Pro File. Den officiella lanseringen sker på Fespa 2010. Lösningen är utvecklad för screentryckare som använder traditionell och digital utrustning.

Pro File som system är en kombination av tre komponenter; Sericol-färger, Acuity-skrivare och programvaran Color Gate. Med lösningen ska screentryckare kunna få till en konsekvent färghantering över hela sin hybridproduktion. Det vill säga både analoga och digitala maskiner. Lösningen är också kompatibel med ISO 12647-2 (Fogra 39).

På Fespa 2010 kommer Fujifilm att visa lösningen med den senaste Acuity-skrivaren, Acuity Advance HS.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Horizon visade framtidens
smarta produktion

Horizon bjöd in till Think Smart Factory i Kyoto, Japan. Det var det första eventet i sitt slag och kunderna fick en försmak på hur ett fullständigt automatiserat arbetsflöde kan integreras i efterbehandlingen. Det avser hela flödet från webborder till färdig produkt med Horizons nya webbaserade plattform iCE Link. Horizon kryddade eventet ytterligare med att demonstrera maskinnyheter.

Publicerat av: