Var med på lanseringen av CS5

Adobe har nu offentliggjort lanseringsdatumet för Adobe Creative Suite 5. Den 12 april klockan 17.00 svensk tid håller Adobe ett Online Launch Event för kunder och partners på Adobe TV. Under eventet, som pågår mellan 35-45 minuter, kommer Adobes produktevangelister att visa de största nyheterna i CS5.

Registrering till eventet sker här.

Tags: , , , ,
Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Riktigt lyxiga småserier

Ofta kombineras önskan om exklusiva förpackningar med att upplagan är låg. Kanske bara några tusen eller till och med bara några hundra exemplar. Det är en självklarhet att jobbet ska digitaltryckas. Men hur gör jag med efterbehandlingen, när jag gärna vill ha alla de speciella effekterna? Det där som gör förpackningen exklusiv.

Publicerat av: 

Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: