Epson prisas för provtrycksskrivare

PUBLICERAD: 4 juni 2010
UPPDATERAD: 4 juni

epson_wt7900European Digital Press Association har utsett Epson Stylus Pro WT7900 till ”Best Proofing Printer of the Year 2010” under evenemanget 2010 Awards.

Juryn valde Stylus Pro WT7900 eftersom den är utvecklad för att möta de specifika kraven på provtryck och för att det är den första vattenbaserade skrivaren som förutom färg också klarar av att skriva ut vitt.

– Utmärkelsen visar på Epsons engagemang och strävan efter innovation och kvalitet, säger Claes Jeppeson, Senior Business Manager, Professional Graphics på Epson Europe. Stylus Pro WT7900 har vår senaste teknik för högupplöst bläckstråleutskrift och vår Ultra Chrome HDR White Ink är ett genombrott när det gäller provtryck med täckande vita färger.

Läs vidare

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Har Drupa svaren på branschens utmaningar?

Efter en paus på åtta år kan vi på nytt besöka Drupa för att se vad leverantörerna tycker att vi behöver.
drupa24_08

Grafiska företagen kritiserar att staten äger Strålfors

I en debattartikel kritiserar Grafiska Företagens vd Eva Glückman att staten via Postnord äger ett tryckeri, dotterbolaget Strålfors. "Hela syftet med förvärvet av Strålfors var att växa i värdekedjan uppströms och skydda Postnords volymer från konkurrerande distribution".
Eva G Grafiska

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)