Esko Artwork utser nordisk affärschef

Karsten Nygård.

Karsten Nygård.

Esko Artwork utser Karsten Nygård till ny regional affärschef för Norden. Han kommer att ansvara för försäljning, service och support.

Han kommer närmast från företagets kundservice- och supportfunktion för central- och östeuropa samt Norden.

Karsten Nygård har 22 års erfarenhet från den grafiska branschen. Bara de senaste 12 åren har Karsten innehaft ledarskapspositioner inom främst kundservice och support. Han inledde sin karriär hos Purup-Eskofot.

– Jag ser fram emot att bygga vidare på den nära relation som vi redan har med våra kunder, säger Karsten Nygård. Vi har ett flexibelt och motiverat team inom service, support och försäljning som mycket snabbt kan svara på kundernas krav.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Bokens förvandling genom hållbar innovation

Hållbarhet blir allt viktigare för alla aktörer i bokbranschen. Med det ökade fokuset på hållbarhet handlar årets Canon Future Book Forum den 2 december om att främja hållbar innovation i alla delar av förlagsbranschen – från hur böcker produceras, distribueras och är tillgängliga, till deras avtryck i vår vardag.

Publicerat av: 

Från glada gubbar till e-handel

System för att på riktigt kunna e-handla med trycksaker. Och då även komplexa former av förpackning. Det är vad det tyska företaget Cloudlab ägnar sig år. Detta snabbt växande företag – från 50 anställda i våras till 75 nu – används av de tyska nättryckerierna, samt tryckerier runt om i världen och sedan en tid tillbaka också på flera platser i Skandinavien.

Publicerat av: 

De demonstrerar komplett förpackningsflöde

Etiketter och förpackningar är två tillväxtområden inom den grafiska branschen. Konica Minolta har sammanställt några förslag på hur tryckerier kan ta del av den positiva utvecklingen, inte bara med en digital etikettskrivare, utan en komplett lösning för att producera etiketter och förpackningar i korta serier.

Publicerat av: