Bokbinderiföretaget Rolge får ny chef

Håkan Ohlsson tillträder den 5 juli tjänsten som verkställande direktör för bokbinderiföretaget Rolge AB. Han har lång erfarenhet från ledande befattningar inom grafiska branschen, och ersätter Ulf Andersson, som kommer att koncentrera sig på arbetet med produktion och teknikutveckling i det nyligen sammanslagna Rolge–Lindblads.

Håkan Ohlsson, som är diplomerad från Grafiska Institutet vid Stockholms Universitet, har bred erfarenhet från den grafiska branschen. Efter många år på storföretaget Elanders, tog han steget över till familjeföretaget Bengt Perssons Bokbinderi i Västerås, där han verkat under sju år, först som marknadschef och de senaste fyra åren som företagets vd.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: 

”Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna”

PÅ Media installerar en sjufärgs digital offsetpress för att kunna göra effektfulla tryck på substrat ända upp till 600 mikron.
– Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna och att ge övriga kunder möjlighet att göra mer spännande trycksaker, säger Thomas Pall, vd för PÅ Media. 

Publicerat av: