DM driver detaljhandeln

Den brittiska organisationen för direktmarknadsföring, DMA, har släppt sin första rapport i en ny rapportserie som heter Value of DM. Rapporten visar att DM bidrog till över en tredjedel av försäljningen inom detaljhandeln under 2009.

De största trenderna inom detaljhandelns användning av DM är online- och e-postkampanjer. 64 procent av företagen i bilindustrin och 50 procent av finanssektorn hävdar att de ökar sina DM-budgetar. Det är också dessa två branscher som i allt högre utsträckning använder kataloger i sin marknadsföring.

Resebranschen lägger sin största del av DM-budgeten på trycksaker. 18 procent lägger mellan 40-49 procent på direktreklam och 5 procent lägger mellan 90-100 procent på broschyrer.

Rapporten finns tillgänglig på DMA:s webbplats.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: