Durst blir tydligare i Norden

PUBLICERAD: 10 september 2010
UPPDATERAD: 10 september

index_logga21 januari 2009 bröt Molanders ut ett fristående bolag, Molanders Sign & Display, som såldes till Durst. Det bolaget, som säljer och gör service i Sverige, Norge och Finland, ska nu bli tydligare.

– Bolaget är auktoriserad distributör för Seal laminatorer och laminat, Caldera rip-programvaror, Esko Artwork/Kongsbergs programvaror och digitala skärbord, Keencuts skärlinjaler samt ett antal unika utskriftsmedia tex. Seal media, Madicos fönsterfolier. Detta berättar vd Hans Molander och fortsätter:

– För att tydliggöra att vi i dag är ett eget bolag med ansvar för vårt moderbolags-, samt våra övriga leverantörers representation och försäljning på den Nordiska marknaden har vi skapat en ny och egen ”MSD-profil”. En viktig del i ett profilbyte är logotypen och den ser du här ovan.

Se mer på www.molandersmsd.se

Läs vidare

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Heidelberg vill förlösa din potential

Det blir världspremiär för den nya generationen av Speedmaster XL 106 på Drupa. Pressen ska möjliggöra autonomt tryck även inom förpackningsproduktion.
FotoJet-(76)

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)