Svensk smygpremiär från NI

PUBLICERAD: 10 september 2010
UPPDATERAD: 10 september

web_erik_pettersson_390pxPå måndag smäller det! Inför Tryckstart, som börjar den 13 september, kommer här den sista intervjun med utställarna. Den här fredagen har vi haffat Erik Petterson på Network Innovation, NI. Han arbetar febrilt med det sista inför smygpremiären av en ny storformatare på turnén.

Hej Erik! Varför är ni med på Tryckstart?

– Främst för att vi har en produktlansering att göra. Det är faktiskt en smygpremiär av en Epson-skrivare. Först i Sverige, dessutom. Alla besökare som vill titta på maskinen får skriva på ett papper så att de inte berättar för resten av Sverige som får se den efter den 20 september.

– Sedan visar vi även smarta grafiska verktyg som hjälper till att automatisera och kvalitetssäkra produktionen.

Och vad ser du mest fram emot på Tryckstart-turnén?

– Som alla vet så gillar jag att komma ut till kunderna. Vi har ett liknande koncept med vår tågresa, där vi får träffa kunderna i deras miljö. Det är definitivt det roligaste med turnéer.

– Tyvärr ska jag själv inte med i år, utan tar tillfället i akt och önskar min personal lycka till!

Läs vidare

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Har Drupa svaren på branschens utmaningar?

Efter en paus på åtta år kan vi på nytt besöka Drupa för att se vad leverantörerna tycker att vi behöver.
drupa24_08

Grafiska företagen kritiserar att staten äger Strålfors

I en debattartikel kritiserar Grafiska Företagens vd Eva Glückman att staten via Postnord äger ett tryckeri, dotterbolaget Strålfors. "Hela syftet med förvärvet av Strålfors var att växa i värdekedjan uppströms och skydda Postnords volymer från konkurrerande distribution".
Eva G Grafiska

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)