Xerox får ny storformatschef

web_raluca_garpedalXerox tillsätter Raluca Garpedal för att leda företagets satsning på den nordiska marknaden för storformatslösningar. Hon kommer närmast från posten som kanal- och partnerchef på Xerox Sverige.

Enligt Raluca Garpedal har Xerox satsningar i Norden den senaste tiden skapat en plattform för vidare tillväxt.

– Under det senaste året har Xerox i Norden förbättrat sitt garantiserviceprogram för att kunna erbjuda större utvecklingsmöjligheter och ett utökat tjänsteerbjudande. I Norden har Xerox även ingått avtal med en rad nya partner och investerat i flera utbildningsprogram för att hjälpa våra partner att utveckla sina verksamheter.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Bestruket papper ökar tilltron

Kraftigare och finare bestruket papper ökar både läsbarhet, kvalitetskänsla och förmåga att återge resultatet. Det har framkommit i en amerikansk studie.   Neurologen doktor David Eagleman på Baylor College of Medicine’s laboratorium för perception har genomfört en studie där försökspersonerna fick läsa en broschyr för ett fiktivt företag.

Publicerat av: