Fler utställare på Ontrackimaging

PUBLICERAD: 1 oktober 2010
UPPDATERAD: 1 oktober

web_390_ontrackOntrackimaging 2010 är tågmässan för den fotografiska och grafiska branschen. På mässan hålls tio kostnadsfria seminarier och i fem tågvagnar hålls en omfattande produktutställning.

Tio seminarieämnen inom foto och grafisk produktion hålls på tåget. Mässarrangören Network Innovation har bjudit in talare från Svenska Fotografers Förbund, Canon/Apple, Moderskeppet, Network Innovation, 3M och Projektor.

I år har tågmässan Ontrackimaging inspirerats av världsmästarna Spanien. Besökarna välkomnas med spansk mat, dryck och musik och möjligheten att träffa experter inom foto och grafisk produktion.

– Visst har vi alla, fotbollsintresserade eller inte, blivit inspirerade av spanjorernas framfart till EM- och VM-guld, säger Erik Pettersson på Network Innovation. Förutom att få lusten att kicka på en boll så blir man inspirerad till att själv prestera något alldeles extra. Det är framförallt det som mässan Ontrackimaging 2010 skall bidra till. Vi hoppas kunna inspirera besökaren till att prestera lite utöver det vanliga på sin arbetsplats – förhoppningsvis med hjälp av ny kunskap och nya verktyg.
_______________________________________________________________________
MER INFORMATION
Ontrackimagings webbplats finns all information om mässan. Här bokar du din kostnadsfria biljett till mässan, seminarier och branschmingel. Mässan håller öppet mellan 11–16 och kommer till den centrala tågstationen i följande städer:

2/11 Sundsvall

3/11 Västerås

4/11 Karlstad

5/11 Göteborg

9/11 Helsingborg

10/11 Malmö

11/11 Jönköping

12/11 Stockholm

Läs vidare

Djupdyk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserade Mimaki två produktnyheter: UCJV330-160 och UJV100Plus. Under sina Global Innovation Days gick Mimaki in mer på djupet på de två nya maskinerna inom UV-print.
Mimaki innovation

Canon sätter ljuset på applikationerna

”Du löser inga problem genom att köpa en maskin”. Det säger Anton Strand på Canon. Det är istället hur maskinen används och hur den i sin tur kan generera pengar som är det viktiga. Det är i fokus på Canon Image Factory.
Canon Anton

Släpper verktyg för interaktiv wrapdesign

Den förhandsvisades på Sign&Print-mässan i september och lanseras nu brett på marknaden. Spandex nya tjänst Zeno för visualisering av bildesign och bilfoliering.
Zeno webb

Tryckeri gör vinylresa

Mjölby Tryckeri & Reklam ser synergier och ökat digitaltryck med uppstarten av ett nytt bolag – en sidoverksamhet med pressning av vinyler.
Mjolby4

Senaste nytt

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

De höjer ribban för automatiserad tidningsproduktion

ECO3 vill ta automation av tidningsproduktion till nästa nivå med den nya versionen av sin arbetsflödeslösning Arkitex. Nya funktioner gör att system från tredje part bättre integreras i programmet.
Arkitex

Storbildsbolaget tar kampen mot spillet

Storbildsbolaget i Helsingborg minskar spillet med en ny produkt. Arbetssättet är både klimatsmart och sparar pengar för kunden.
FotoJet-(25)

Fujifilm visar upp sin nya torrtonerpress

Fujifilm ska visa upp sin nya tonerpress i Europa för första gången i början på 2024. Revoria Press GC12500 är en digitalpress som använder torrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R