Namnbyte för KST Infoservice

PUBLICERAD: 7 oktober 2010
UPPDATERAD: 7 oktober
Roger Hall, KST Infoservice.
Roger Hall, KST Infoservice.

En rad förändringar har skett på KST Infoservice. Två större och dyrare tryckpressar har blivit en mindre fyrfärgspress som är bättre anpassad för dagens behov. Relationsbyggandet med kunderna via sociala medier som Facebook, nätverket Xerox Premier Partner tillsammans med IT-lösningar som kunden kan använda i sitt dagliga arbete har gjort att företaget ökat sin omsättning med 25 procent.

Den senaste förändringen för tryckeriet är att man bytt namn från KST Kalmar Sund Tryck AB till KST Infoservice AB. I samband med detta har även dotterbolaget KST Color Center i Kalmar AB, Arkitektkopia Kalmar övergått till att bli en del av KST Infoservice AB.

– I praktiken innebär detta att Arkitektkopias skylt släcks i Kalmar eftersom vi tar över deras personal och tjänster. Detta är en del i vårt sätt att möta villkoren i dagens tryckbransch. I och med fusionen tillhör våra företag inte någon kedja, vilket gör att vi själv kan ta beslut som bäst gynnar våra kunder så vi kan leva upp till våra kvalitetskoder och framtidsvisioner, säger Roger Hall.

Läs vidare

Djupdyk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserade Mimaki två produktnyheter: UCJV330-160 och UJV100Plus. Under sina Global Innovation Days gick Mimaki in mer på djupet på de två nya maskinerna inom UV-print.
Mimaki innovation

Canon sätter ljuset på applikationerna

”Du löser inga problem genom att köpa en maskin”. Det säger Anton Strand på Canon. Det är istället hur maskinen används och hur den i sin tur kan generera pengar som är det viktiga. Det är i fokus på Canon Image Factory.
Canon Anton

Släpper verktyg för interaktiv wrapdesign

Den förhandsvisades på Sign&Print-mässan i september och lanseras nu brett på marknaden. Spandex nya tjänst Zeno för visualisering av bildesign och bilfoliering.
Zeno webb

Tryckeri gör vinylresa

Mjölby Tryckeri & Reklam ser synergier och ökat digitaltryck med uppstarten av ett nytt bolag – en sidoverksamhet med pressning av vinyler.
Mjolby4

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1