Möt grafiska branschen på Time to market

PUBLICERAD: 29 oktober 2010
UPPDATERAD: 29 oktober

ttm_390Den 9 november är det dags för den fjärde omgången av Time to market. Det är en heldag med seminarier och utställning för dig som är trycksaksköpare. Dessutom delas priset Graphic Awards ut till Sveriges bästa grafiska producenter.

Det AGI-arrangerade eventet är en heldag där köpare och säljare av grafiska produkter möts. Förbered dig på seminarier och utställning om grafisk kommunikation där några av Sveriges ledande tryckerier, efterbehandlare, förpackningstillverkare, pappersleverantörer och organisationer medverkar.

Nätverkande, kunddatabas som intäktsmotor, miljöanpassade trycksaker är några av seminarietemana. Du får bland annat höra Staffan Elinder tala om hur du kan utveckla din kunddatabas för att öka omsättningen, hur du arbetar mer miljömedvetet med tryckt information och hur du skapar nya kontakter och nätverkar på rätt sätt och mycket mer.

Efter klockan 15 delas Graphic Awards ut med efterföljande mingel.

Läs mer och anmäl dig här. Anmäler du dig nu så kan du pryda omslaget av ditt exemplar av AGIs decembernummer.

Den 9 november kl 09.00 slås portarna upp till Berns Salonger i Stockholm.

Läs vidare

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

"Solida lösningar som tål hög belastning"

En helautomatisk linje med linjär motor för skärning av skivor i exempelvis wellpapp, en uppgraderad etikettstans med laser och skärbord i olika storlekar. Det är något av det Jwei visade under Drupa.
Primotek 1

Marabu går grönt med ny certifiering

Nyligen blev bläcktillverkaren Marabu certifierad enligt Greenguard. En märkning som visar att en produkt testats och utvärderats för att uppfylla stränga gränser för kemikalieutsläpp. Ett budskap som Marabu trycker på under Drupa.
Marabu 4

MIS-mjukvara speciellt för de mindre tryckerierna

Det molnbaserade MIS-verktyget Nubium är den stora nyheten på årets Drupa hos eProductivity Software (ePS). En produkt som ska göra vardagen enklare för de små och medelstora tryckerierna. 
eProdictivity 1

Senaste nytt

”Det känns verkligen som vi växlar upp”

Efter en förrädisk vattenläcka har materialåterförsäljaren KA Olsson & Gems i Mölndal fått en nystart. Lokalerna har renoverats, flera nyrekryteringar har gjorts och man tror starkt på den prisvärda inredningsfolien CoverStyl som är ny i sortimentet.
DSC_6159

Parajett byter offset mot rullmatad inkjet

Nyligen stängde tryckerikoncernen Parajett ner sina offsetpressar för gott. Nu investerar företaget istället i en rullmatad press med kontinuerlig inkjet. Detta för att kunna öka såväl effektiviteten som printkvaliteten. 
Parajett

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)