Nästa vecka rullar tåget in

PUBLICERAD: 29 oktober 2010
UPPDATERAD: 29 oktober
Erik Petterson från Network Innovation, som arrangerar Ontrackimaging.
Erik Petterson från Network Innovation, som arrangerar Ontrackimaging.

Tågmässan Ontrackimaging rullar in på Sundsvalls centralstation på tisdag nästa vecka. Tågsetet är laddat med utställare och seminariespår.

På Ontrackimaging hålls tio kostnadsfria seminarier och i fem tågvagnar hålls en omfattande produktutställning.

Tio seminarieämnen inom foto och grafisk produktion hålls på tåget. Mässarrangören Network Innovation har bjudit in talare från Svenska Fotografers Förbund, Canon/Apple, Moderskeppet, Network Innovation, 3M och Projektor.

På uppdrag av utställaren Canon kommer fotograf David Bicho att dokumentärfilma mässan OnTrackImaging 2010. Du som besökare kommer kunna följa mässan i realtid – på www.ontrackimaging.se . Ett nytt filmklipp kommer publiceras såväl i samband med inflytten i mäsståget som efter varje mässdag.

_________________________________________________________________
MER INFORMATION
Ontrackimagings webbplats finns all information om mässan. Här bokar du din kostnadsfria biljett till mässan, seminarier och branschmingel. Mässan håller öppet mellan 11–16 och kommer till den centrala tågstationen i följande städer:

2/11 Sundsvall

3/11 Västerås

4/11 Karlstad

5/11 Göteborg

9/11 Helsingborg

10/11 Malmö

11/11 Jönköping

12/11 Stockholm

Läs vidare

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Har Drupa svaren på branschens utmaningar?

Efter en paus på åtta år kan vi på nytt besöka Drupa för att se vad leverantörerna tycker att vi behöver.
drupa24_08

Grafiska företagen kritiserar att staten äger Strålfors

I en debattartikel kritiserar Grafiska Företagens vd Eva Glückman att staten via Postnord äger ett tryckeri, dotterbolaget Strålfors. "Hela syftet med förvärvet av Strålfors var att växa i värdekedjan uppströms och skydda Postnords volymer från konkurrerande distribution".
Eva G Grafiska

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)