Nästa vecka rullar tåget in

PUBLICERAD: 29 oktober 2010
UPPDATERAD: 29 oktober
Erik Petterson från Network Innovation, som arrangerar Ontrackimaging.
Erik Petterson från Network Innovation, som arrangerar Ontrackimaging.

Tågmässan Ontrackimaging rullar in på Sundsvalls centralstation på tisdag nästa vecka. Tågsetet är laddat med utställare och seminariespår.

På Ontrackimaging hålls tio kostnadsfria seminarier och i fem tågvagnar hålls en omfattande produktutställning.

Tio seminarieämnen inom foto och grafisk produktion hålls på tåget. Mässarrangören Network Innovation har bjudit in talare från Svenska Fotografers Förbund, Canon/Apple, Moderskeppet, Network Innovation, 3M och Projektor.

På uppdrag av utställaren Canon kommer fotograf David Bicho att dokumentärfilma mässan OnTrackImaging 2010. Du som besökare kommer kunna följa mässan i realtid – på www.ontrackimaging.se . Ett nytt filmklipp kommer publiceras såväl i samband med inflytten i mäsståget som efter varje mässdag.

_________________________________________________________________
MER INFORMATION
Ontrackimagings webbplats finns all information om mässan. Här bokar du din kostnadsfria biljett till mässan, seminarier och branschmingel. Mässan håller öppet mellan 11–16 och kommer till den centrala tågstationen i följande städer:

2/11 Sundsvall

3/11 Västerås

4/11 Karlstad

5/11 Göteborg

9/11 Helsingborg

10/11 Malmö

11/11 Jönköping

12/11 Stockholm

Läs vidare

Djupdyk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserade Mimaki två produktnyheter: UCJV330-160 och UJV100Plus. Under sina Global Innovation Days gick Mimaki in mer på djupet på de två nya maskinerna inom UV-print.
Mimaki innovation

Canon sätter ljuset på applikationerna

”Du löser inga problem genom att köpa en maskin”. Det säger Anton Strand på Canon. Det är istället hur maskinen används och hur den i sin tur kan generera pengar som är det viktiga. Det är i fokus på Canon Image Factory.
Canon Anton

Släpper verktyg för interaktiv wrapdesign

Den förhandsvisades på Sign&Print-mässan i september och lanseras nu brett på marknaden. Spandex nya tjänst Zeno för visualisering av bildesign och bilfoliering.
Zeno webb

Tryckeri gör vinylresa

Mjölby Tryckeri & Reklam ser synergier och ökat digitaltryck med uppstarten av ett nytt bolag – en sidoverksamhet med pressning av vinyler.
Mjolby4

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1