Hylte Tryck investerar i efterbehandling

Platschef Lars Svensson, Hylte Tryck och Postpress produktspecialist hos Heidelberg Sverige, Johan Schönbeck.

Platschef Lars Svensson, Hylte Tryck och Postpress produktspecialist hos Heidelberg Sverige, Johan Schönbeck.

Hylte Tryck investerar i en Stahlfolder KH 78 falsmaskin samt en Stitchmaster ST 450 stationshäft.

– Vi behöver kortare leveranstider och större flexibilitet och därför är det viktigt för oss att etablera en egen postpress-avdelning, säger platschefen Lars Svensson. Det fulländar vår samlade serviceportfölj, så att vi nu är totalleverantör for våra kunder.

Hylte Tryck har precis som alla andra upplevt en situation med en starkt ökad konkurrens under de senaste åren, men har trots detta varit framgångsrika.

– Vi är en partner för våra kunder, och vi har därför lyckats att behålla de kunder vi har haft under lång tid – men också fått nya kunder. Hellre än att fokusera på priskonkurrensen, fokuserar vi på den totala kundupplevelsen, och det är något som våra kunder sätter stort värde på, berättar Lars Svensson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: 

”Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna”

PÅ Media installerar en sjufärgs digital offsetpress för att kunna göra effektfulla tryck på substrat ända upp till 600 mikron.
– Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna och att ge övriga kunder möjlighet att göra mer spännande trycksaker, säger Thomas Pall, vd för PÅ Media. 

Publicerat av: