Proofr.com levererar provtryck snabbt och globalt

Gmg Color som tillverkar mjukvara och material för färgstyrning och förprovtryck har lanserat en ny global provtryckstjänst – Proofr.com.

Idén är att den som vill skicka ett provtryck till någon som befinner sig långt bort skickar sin digitala fil till en lokal certifierad leverantör som befinner sig nära provtryckets mottagare. Resultatet är kortare leveranstid och lägre kostnader för frakten.
– På grund av den ökade globaliseringen skickas det allt fler provtryck runt om i världen och vi har redan anslutit många leverantörer till nätverket, säger Paul Willems som är vd på Gmg i Tyskland.

Gmg:s mjukvara GMG ColorProof5 tillsammans med papperet ProofPaper semimatte 250 är grunden för upplägget. Alla som har mjukvaran tillsammans med en skrivare från Epson, HP eller Canon kan bli en del av nätverket som levererar provtrycken.
Man garanterar att provtrycken ser ut på exakt samma sätt oavsett var i världen de produceras. Därför ställs det höga krav på att provtryckens leverantörer ska följa den standard som man har tagit fram.

Just nu finns stora europeiska länderna som Tyskland och England tillgängliga tillsammans med USA och Indien. Inget nordisk land har ännu tillräckligt många anslutna provtrycksleverantörer för att det ska gå att beställa provtryck hit. Men den som är intresserad av att bli en del av nätverket och få möjligheter till nya intäkter kan anmäla sitt intresse på www.proofr.com.
– Vi söker hela tiden efter nya partners för att få täckning i nya länder, säger Paul Willems på Gmg.

Tags: , ,
Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Heidi Graff: ”Redan en stor framgång”

RR Print laddar med sina partner inför etikettmässan Labelexpo i Bryssel. Ur sortimentet visar företaget fördelarna med nya uv-flexofärgerna Pure Tone och Pure Aqua.
– De är redan en stor framgång och lanseringen av den nya serien cementerar helt enkelt vår status som en innovativ färgleverantör på marknaden.

Publicerat av: 

Rekord i utställare: ”Det kommer bli årets stora händelse”

Vi tar ett förhandssnack med mässgeneralen Lis Lykke inför Sign, Print&Pack-mässan i danska Odense.
– Vi kan redan nu berätta att vi återigen slår rekord i antalet utställare, säger mässgeneral Lis Lykke.

Publicerat av: