Eizo Easypix blir bättre på kalibrering

PUBLICERAD: 11 januari 2011
UPPDATERAD: 11 januari

Eizo uppgraderar sitt kalibreringssverktyg Easypix till version 2.0. Den senaste versionen har stöd för hårdvarukalibrering, vilket bör attrahera fotografer och prepressfolk.

Uppdateringen innebär att Easypix kan användas med kompatibla Flexscan-skärmar för att göra färgkalibrering på sin bildskärm.

Kalibreringsfunktionen i Easypix har stöd för att justera ljusstyrka, färgtemperatur, gamma och färgrymd. Dessutom kan skärmen ställas mot Adobe RGB eller SRGB.

Easypix 2.0 är kompatibel med Flexscan- och Foris-modellerna. För att kunna använda programmet måste du köra Mac OS X 10.3.9 eller senare alternativt Windows XP, Vista eller Windows 7.

Läs vidare

Dataline växer genom förvärv i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Finskt affärssystem för tryckbranschen

Finska File Gallery besöker Sign&Print-mässan i Stockholm för att visa sitt affärssystem, Gallery ERP.
File Gallery

Smart verktyg för enkla beställningar

”Att sälja kommersiella trycksaker kan inte vara enklare.” Så beskriver Lasertryck sin Web2Print-lösning Whitelabel som visas på Sign&Print-mässan i september.
SPG

System för att automatisera produktionen

Automation, framtidssäkring och digitalisering står i fokus i Omikais monter. Företaget erbjuder ett molnbaserat ERP-system specialiserat för tryck- och förpackningsbranschen.
Omikai

Senaste nytt

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Jako tryckeri flyttas – nya ägaren centraliserar

Jako tryckeri i halländska Torup ska stängas. I stället ska all verksamhet samlas tio mil bort hos ägaren Nilssons tryckeri i skånska Bjärnum utanför Hässleholm.
DSC_4406

Scandraft hjälper kunderna komma igång med DTF

Återförsäljaren Scandraft visade sitt utbud av material för bild- och dekorproduktion. Men man tryckte lite extra på sitt startkit för att komma igång med Direct to film-tryck på textil.
DSC_4449

Antalis trycker på gröna alternativ

Den grafiska branschen har en del att göra när det gäller klimatpåverkan. Det vill Antalis vara med och ändra på. I sin monter under Sign&Print-mässan var det mycket som kretsade kring hållbara materialval.
Antalis 2