Konica Minolta får pris för bästa MFP

PUBLICERAD: 19 januari 2011
UPPDATERAD: 19 januari

Buyers Laboratory International, BLI, ger sitt “Pick Line of the Year Award” till Konica Minolta. Priset får de för bästa multifunktionsskrivare 2010.

– Gång på gång har Konica Minoltas produktlinje visat sig i de områden som är viktigast för slutanvändarna – tillförlitlighet, användarvänlighet, produktivitet och bildkvalitet, säger George Mikolay, BLI. Med enastående prestationer inom dessa nyckelområden, tillsammans med attraktiva priser och robusta funktionsuppsättningar över dess färg- och monochromelinjer, framgår det klart att Konica Minolta är säljaren att slå för 2011.

BLIs ”Line of the Year” delas ut en gång om året till leverantörer vars produktserie visat sig vara den bästa övergripande i sin kategori baserat på de samlade testresultaten för alla modeller testade i BLI:s rigorösa tvåmånaders laboratoriumutvärdering.

Läs vidare

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg

Kodak stärker Prinergy i version 10

Kodak fortsätter att förbättra prestanda, funktionalitet och säkerhet för deras arbetsflödesprogram.
Kodak

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg