Adobe-tjänst för digitala prenumerationer

PUBLICERAD: 28 februari 2011
UPPDATERAD: 28 februari

Adobes lösning för att ta fram digitala tidningar för till exempel Ipad och andra läsplattor har fått en betalningslösning för prenumerationer.

Adobe Digital Publishing Suite innehåller nu en funktion för att köpa digitala tidningsprenumerationer via Apples Subscriptions och Googles alternativ One Pass.

– Förlagsbranschen har länge velat ha en prenumerationslösning för sina utgivningar, säger David Wadhwani, vice vd för Adobes affärsområde Creative and Interactive Solutions. Vår Digital Publishing Suite har stöd för både Apple Subscriptions och Google One Pass. Vi menar att Google One Pass öppnar marknaden för förlag och en sund konkurrens mellan teknikutvecklarna garanterar en stark framtid för digital publicering. Oavsett vilken teknik läsarna väljer, kan de förvänta sig ett stort utbud av digitala produkter.

Läs vidare

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Summa släpper ny version av mjukvara för flatbäddsskärare

Nu kommer en ny version av programmet Go Produce Flatbed Edition 3.0 som är skräddarsytt för skärmaskiner av flatbäddsmodell i F-serien.
_DSC0105

Ett verktyg för skyltföretagets alla processer

Det belgiska mjukvaruföretaget Dataline Solutions har utvecklat den modulära mjukvaran Multiline för att hantera alla funktioner hos ett skyltföretag, eller något annat grafiskt företag för den delen.
Jef_Stoffels

Spill blir helt nya produkter med Hexis nya satsning

Spill från material blir husisolering och pvc-rör när Hexis nya återvinningsprogram rullas ut i Europa. Under Fespa visar det franska företaget också en ny ultrastransparant folie och nya färger i serierna Bodyfence och Skintac.
_DSC0045

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)