Mellanmodell breddar Inca-linjen

PUBLICERAD: 6 april 2011
UPPDATERAD: 14 november

Inca Digital presenterar Inca Onset S40. Det är en UV-skrivare som prestandamässigt placerats mellan flaggskeppet Inca Onset och Inca Onset 20.

Onset S40 har en högsta produktionshastighet på 470 kvm/tim, vilket motsvarar 94 ark i fullformat, 3,14 x 1,6 m x 50 mm, per timme och utskriftskostnaden per kvm uppges vara låg. Den arbetar med fyra, alternativt sex färger, Fujifilms UVijet OB, och har 28 skrivhuvuden per färg vilket med en snabb räkneoperation innebär totalt 168 skrivhuvuden. Upplösningen är 600 dpi.

Man kan välja mellan utskriftslägena ”uni-directional”, d v s enkelriktad, ”bi-directional”, d v s dubbelriktad, samt slutligen ”super high quality”. I likhet med övriga Inca-modeller har Onset S40 möjligheter att variera färgens utseende mellan satin till blank.

Inca Onset S40 kommer att premiärvisas under Fespa Digital i Hamburg, men den första maskinen har leverats och körts under ett antal månader på ett engelskt tryckeri.

Läs vidare

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Det händer på årets Fespa-mässa

När Fespa Global Print Expo återvänder till Amsterdam RAI i mars så är det med välkända inslag som Sustainability Spotlight och World Wrap Masters, men även med nyheter som rör digital signage, personalisering och ett initiativ för att minska spillet.
Fespa kollage

Agfa klättrar högre med nya Anapurnan

Ett betydande steg framåt när det gäller både hastighet och utskriftskvalitet. Så beskriver Agfa den nästa generationen av storformatshybriden Anapurna som visas under Fespa.
Anapurna-H3200 webb

Tåligare utskrifter med nya imagePROGRAF

Canon släpper nya modeller i två av sina serier med storformatsskrivare, imagePROGRAF GP respektive PRO. Bland nyheterna kan nämnas förbättrad ljusbeständighet och reptålighet. 
LC10_GP6600S_PFP2_CEL_660x372

Senaste nytt

Etikettmarknaden föll 25 procent

Efter Coronapandemin, där etikettmarknaden formligen exploderade, var fallet med 25,8 procent 2023 (enligt FINAT) kanske att vänta. Trots det beskriver Claus Søndergaard, från UPM Raflatac, det som ett tufft år, men säger samtidigt att förväntningarna på 2024 är positiva.
Claus_UPMRaflatac

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w

Snabb DTF-affär: ”Funderade bara en halvtimme”

Reklamlabbet i Glasriket hade i några år funderat på att uppgradera sitt textiltryck. När de fick höra talas om Mimakis DTF-lösning slog de till direkt. Företaget har även utökat med fler maskiner – och personal.
RL Fredrik Sara 2