Mellanmodell breddar Inca-linjen

PUBLICERAD: 6 april 2011
UPPDATERAD: 14 november

Inca Digital presenterar Inca Onset S40. Det är en UV-skrivare som prestandamässigt placerats mellan flaggskeppet Inca Onset och Inca Onset 20.

Onset S40 har en högsta produktionshastighet på 470 kvm/tim, vilket motsvarar 94 ark i fullformat, 3,14 x 1,6 m x 50 mm, per timme och utskriftskostnaden per kvm uppges vara låg. Den arbetar med fyra, alternativt sex färger, Fujifilms UVijet OB, och har 28 skrivhuvuden per färg vilket med en snabb räkneoperation innebär totalt 168 skrivhuvuden. Upplösningen är 600 dpi.

Man kan välja mellan utskriftslägena ”uni-directional”, d v s enkelriktad, ”bi-directional”, d v s dubbelriktad, samt slutligen ”super high quality”. I likhet med övriga Inca-modeller har Onset S40 möjligheter att variera färgens utseende mellan satin till blank.

Inca Onset S40 kommer att premiärvisas under Fespa Digital i Hamburg, men den första maskinen har leverats och körts under ett antal månader på ett engelskt tryckeri.

Läs vidare

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för lådtryck

EFI presenterade lagom till Drupa en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpapplådor, men även andra inkjetnyheter.
EFI 3

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper