Mellanmodell breddar Inca-linjen

PUBLICERAD: 6 april 2011
UPPDATERAD: 14 november

Inca Digital presenterar Inca Onset S40. Det är en UV-skrivare som prestandamässigt placerats mellan flaggskeppet Inca Onset och Inca Onset 20.

Onset S40 har en högsta produktionshastighet på 470 kvm/tim, vilket motsvarar 94 ark i fullformat, 3,14 x 1,6 m x 50 mm, per timme och utskriftskostnaden per kvm uppges vara låg. Den arbetar med fyra, alternativt sex färger, Fujifilms UVijet OB, och har 28 skrivhuvuden per färg vilket med en snabb räkneoperation innebär totalt 168 skrivhuvuden. Upplösningen är 600 dpi.

Man kan välja mellan utskriftslägena ”uni-directional”, d v s enkelriktad, ”bi-directional”, d v s dubbelriktad, samt slutligen ”super high quality”. I likhet med övriga Inca-modeller har Onset S40 möjligheter att variera färgens utseende mellan satin till blank.

Inca Onset S40 kommer att premiärvisas under Fespa Digital i Hamburg, men den första maskinen har leverats och körts under ett antal månader på ett engelskt tryckeri.

Läs vidare

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Neonchock hos Nize: "Erbjuda något annat"

Färgstarka tryck med neonfärger fångade ögat i Nize Equipments monter under Sign&Print-mässan. Men även en skrivare som kan printa taktila skyltar som bokstavligt talat sticker ut.
Nize 3

Canon vill vara en trygg storspelare i en osäker tid

Canon gjorde strålande affärer under mässan. De sålde till exempel alla maskiner de tog med sig. För Sign&Print berättar Matteus Celinski, Sverigechef på Canon Svenska att de vill vara en trygg affärspartner även om konjunkturen skulle vända neråt.
– Det finns hopp om den grafiska industrin framåt!
DSC_4725

”Länge sedan vi sålde så mycket på en mässa”

Mimakis rullbaserade DTF-printer var hett stoff i Signcoms monter under Sign&Print Scandinavia. Under mässan offentliggjordes även en annan rykande färsk nyhet från Mimaki: en print and cut-skrivare med UV LED i 330-serien.
2D96C53C-971F-4488-A861-63CD0E74549A_1_100_o

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg