Konica Minolta lanserar Iphone-app till skrivare

PUBLICERAD: 7 april 2011
UPPDATERAD: 7 april

Konica Minolta har lanserat ett program som gör det möjligt att ansluta sina multifunktionsprodukter med Iphone, Ipad och Ipod Touch.

Appen heter Pagescope Mobile och möjliggör för användare att läsa och skriva ut dokument från de mobila enheterna samt att ta emot scannad data från Konica Minoltas produkter. Appen kan laddas ner kostnadsfritt på App Store.

– Eftersom Apples mobila produkter blir mer och mer populära i näringslivet finns en växande efterfrågan för utskrift direkt från dessa, säger Niklas Nilsson, produktchef Office på Konica Minolta Business Solutions AB. Med PageScope Mobile erbjuder vi möjligheten att skriva ut trådlöst från Iphone, Ipad och Ipod Touch och vi ger även användarna möjlighet att ta emot skannade dokument från våra multifunktionsprodukter.

– Eftersom vårt mål är att uppfylla den växande efterfrågan på nätverk och cloud-lösningar i kontorsmiljö, är program som Pagescope Mobile en naturlig utveckling.

Läs vidare

Ny prooflösning gör det billigare att provtrycka HP Indigo

GMG har tagit fram en prooflösning speciellt för HP Indigo-användare. Med GMG ColorProof blir processen både billigare och mer pålitlig, enligt företaget.
HP_DesignJet_Z9_Driver_Printer

Lockar med färgbesparingar i ny RIP-version

Den franska mjukvaruutvecklaren Caldera har precis släppt den senaste versionen av Caldera RIP. Från och med nu kommer användare att kunna uppgradera sin RIP till version 17 för att uppleva alla nya funktioner och förbättringar.
caldera

Hexis nya skärprogramvara tillgängliggörs på marknaden

Nu finns Hexis egenutvecklade programvara för skärning av självhäftande skyddsfilmer tillgänglig för kunderna. Matmak gör det enkelt att förskära delar i företagets Bodyfence-sortiment.
Joachim Wallgren

Kodak stärker Prinergy i version 10

Kodak fortsätter att förbättra prestanda, funktionalitet och säkerhet för deras arbetsflödesprogram.
Kodak

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1