Sörmlands grafiska börjar med Ipad-publicering

PUBLICERAD: 28 april 2011
UPPDATERAD: 28 april

Sörmlands grafiska har nu möjlighet att även ta fram Ipad-appar åt sina kunder. Det handlar i synnerhet om tidskrifter anpassade för publicering på läsplatta.

Enligt tryckeriet kan de erbjuda hela paketet från dokumentskapandet till den administrativa hanteringen hos Apple App Store, där de digitala tidskrifterna publiceras.

Sörmlands har även en egen publikation – Nyskapande Tidskrifter som kan laddas ner gratis via App Store.

Läs mer på Sörmlands grafiskas webbplats.

Läs vidare

Läkemedelsbranschen behöver bättre skydd

Produktsäkerhet är en viktig fråga för alla tillverkande branscher, men extra viktig för läkemedelsindustrin. Vid den årliga konferensen Pharma Anti-Counterfeiting Congregation talade Kodak om den senaste...

Talare klara för konferensen Digitalt textilprint

Den 6 februari 2014 kommer AGI hålla konferensen Digitalt textilprint på Kistamässan i Stockholm. Den senast tillkomna talaren är Andreas Skantze, vd på Big Image.

Fasar ut GTO 52-modellen

De fallande upplagorna, kortare leveranstiderna och kontinuerliga prispressen fortsätter i den grafiska branschen. Enligt Heidelberg är det här som deras...

Agfa Graphics inkjetbläck i belgiska pass

Agfa Graphics meddelar att deras UV-bläck kommer att användas för att producera belgiska pass. Dessa produceras hos Zetes Industries på två Bookmaster One-system.

Senaste nytt

Gibon bjuder in till öppet hus

Gibon i Borås bjuder in till Grafiska dagarna, 6–8 december, och bullar upp med förädlingsmöjligheter och efterbehandling till besökarna.
Gibon

Signcom breddar det pvc-fria utbudet

Signcom blir återförsäljare för Taya Groups pvc-fria bannermaterial i Kavalan-serien. De två parterna har ingått ett distributionssamarbete som börjar gälla omgående.
Signcom Kavalan

Först i Europa med prisbelönt flatbädd

Screenbolaget i Stockholm är först ut i Europa med Vanguards nya flatbäddsskrivare som premiärvisades på Fespa i maj. Investeringen ska möta förändrade marknadskrav och ett ökat behov av digital produktion i hög volym.
Oscar Lagerstedt_media

Gop utökar med pappersbaserat

Kungsbackaföretaget Gop får distributionsrätt i Skandinavien för två av Swedboards pappersbaserade premiumskivor för den grafiska displaybranschen. Avtalet ska innebära ett ännu bredare erbjudande av välkända varumärken inom detta segment. 
Gop Swedboard 2.1