Ny styrelseledamot i Intellecta

PUBLICERAD: 19 maj 2011
UPPDATERAD: 19 maj

Vid Intellectas årsstämma den 12 maj 2011 valdes Carola Määttä till ny styrelseledamot i bolaget.

Carola Määttä är sedan 2010 kommunikationsdirektör på Proffice. Carola har tidigare innehaft flera ledande befattningar som koncernchef på Ogilvy Group Sweden, koncernchef på Tank/Young & Rubicum, koncernchef på Tank/Hallstedt & Hvid och koncernchef på Hallstedt & Hvid.

Carola har examen från RMI Berghs School of Communications, IFL/Stockholm School of Economics och Ogilvy EMEA. Bland Carolas övriga styrelseuppdrag märks Proffice Care AB, Mediakompetens och North Kingdom. Som styrelseledamot i Intellectas styrelse kommer Carola att tillföra kunnande inom kommunikation och marknadsföring – ett av Intellectas huvudområden.

Läs vidare

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg

Kodak stärker Prinergy i version 10

Kodak fortsätter att förbättra prestanda, funktionalitet och säkerhet för deras arbetsflödesprogram.
Kodak

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg