Intellecta stärker sin kommunikation

PUBLICERAD: 31 maj 2011
UPPDATERAD: 31 maj

Lotta Boman tillträder den 1 juni en nyinrättad tjänst som informations- och kommunikationschef på Intellecta AB.

Lotta kommer att ingå i Intellectas koncernledning. I ansvaret ingår bl.a. att öka kännedomen om koncernen externt till kunder såväl som till finansmarknad, samt att verka för ökad intern kommunikation och samverkan mellan de olika dotterbolagen.

Lotta Boman är civilekonom och har mer än 20 års erfarenhet av att utveckla kommunikations- och varumärkesstrategier både i Sverige och internationellt för stora industriföretag samt lång erfarenhet av ledningsarbete och försäljning. Lotta är en ofta anlitad moderator för workshops/seminarier och föreläsare/utbildare i kommunikation och varumärkesfrågor. Lotta är även diplomerad affärscoach.

Lotta är idag varumärkesstrateg på Hilanders, en av Sveriges ledande B2B-byråer som också är ett dotterbolag till Intellecta.

”Som börsnoterat bolag har vi varit för anonyma och behöver stärka kännedomen om vår koncern och våra erbjudanden både hos finansmarknaden och till våra uppdragsgivare. Vi ser rekryteringen av Lotta som ett viktigt steg mot en större synlighet” säger Richard Ohlson, koncernchef på Intellecta.

Läs vidare

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

"Solida lösningar som tål hög belastning"

En helautomatisk linje med linjär motor för skärning av skivor i exempelvis wellpapp, en uppgraderad etikettstans med laser och skärbord i olika storlekar. Det är något av det Jwei visade under Drupa.
Primotek 1

Marabu går grönt med ny certifiering

Nyligen blev bläcktillverkaren Marabu certifierad enligt Greenguard. En märkning som visar att en produkt testats och utvärderats för att uppfylla stränga gränser för kemikalieutsläpp. Ett budskap som Marabu trycker på under Drupa.
Marabu 4

MIS-mjukvara speciellt för de mindre tryckerierna

Det molnbaserade MIS-verktyget Nubium är den stora nyheten på årets Drupa hos eProductivity Software (ePS). En produkt som ska göra vardagen enklare för de små och medelstora tryckerierna. 
eProdictivity 1

Senaste nytt

Parajett byter offset mot rullmatad inkjet

Nyligen stängde tryckerikoncernen Parajett ner sina offsetpressar för gott. Nu investerar företaget istället i en rullmatad press med kontinuerlig inkjet. Detta för att kunna öka såväl effektiviteten som printkvaliteten. 
Parajett

”Det känns verkligen som vi växlar upp”

Efter en förrädisk vattenläcka har materialåterförsäljaren KA Olsson & Gems i Mölndal fått en nystart. Lokalerna har renoverats, flera nyrekryteringar har gjorts och man tror starkt på den prisvärda inredningsfolien CoverStyl som är ny i sortimentet.
DSC_6159

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)