Intellecta stärker sin kommunikation

PUBLICERAD: 31 maj 2011
UPPDATERAD: 31 maj

Lotta Boman tillträder den 1 juni en nyinrättad tjänst som informations- och kommunikationschef på Intellecta AB.

Lotta kommer att ingå i Intellectas koncernledning. I ansvaret ingår bl.a. att öka kännedomen om koncernen externt till kunder såväl som till finansmarknad, samt att verka för ökad intern kommunikation och samverkan mellan de olika dotterbolagen.

Lotta Boman är civilekonom och har mer än 20 års erfarenhet av att utveckla kommunikations- och varumärkesstrategier både i Sverige och internationellt för stora industriföretag samt lång erfarenhet av ledningsarbete och försäljning. Lotta är en ofta anlitad moderator för workshops/seminarier och föreläsare/utbildare i kommunikation och varumärkesfrågor. Lotta är även diplomerad affärscoach.

Lotta är idag varumärkesstrateg på Hilanders, en av Sveriges ledande B2B-byråer som också är ett dotterbolag till Intellecta.

”Som börsnoterat bolag har vi varit för anonyma och behöver stärka kännedomen om vår koncern och våra erbjudanden både hos finansmarknaden och till våra uppdragsgivare. Vi ser rekryteringen av Lotta som ett viktigt steg mot en större synlighet” säger Richard Ohlson, koncernchef på Intellecta.

Läs vidare

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

Tåligare utskrifter med nya imagePROGRAF

Canon släpper nya modeller i två av sina serier med storformatsskrivare, imagePROGRAF GP respektive PRO. Bland nyheterna kan nämnas förbättrad ljusbeständighet och reptålighet. 
LC10_GP6600S_PFP2_CEL_660x372

Artificiell intelligens avgörande för företagens överlevnad

Den kommande tiden kommer vi att titta närmare på hur artificiell intelligens (AI) implementeras i redan befintliga grafiska lösningar. Vad kan AI göra, vilka behov fyller det och vilka möjligheter och utmaningar öppnar det på sikt.
FotoJet-(45)

Tror på succé för högblank wrapfolie

I våras lanserade 3M fyra wrapfolier i 2080-serien med högblank finish. Under hösten har ytterligare åtta kulörer lagts till, bland annat nyanser som Envy Green och Deep Space.
KAO HG 2

Senaste nytt

Original Tryckeri får ny ägare – "Branschen måste konsolideras"

Investmentbolaget Gerdins Invest förvärvar 60 procent av aktierna i Original Tryckeri Norrland och dotterbolaget Original Tryckeri Lycksele. Bolagen har tryckeriverksamhet i Umeå och Lycksele.
orginaltryckeri-

NI Solutions blir återförsäljare för Flora

NI Solutions och Flora har skakat hand om ett nytt samarbete på den nordiska marknaden.
Floraweb

Västerbottnisk tryckerikoncern går bra i Umeå – tappar i Lycksele

Original tryckeri i Umeå gör ett starkt 2023 men dotterbolaget Original tryckeri i Lycksele har det svårare. Orsaken är minskad annonsförsäljning till bolagets annonsblad.
FotoJet-(50)

Summerar nyttan med automation

Summa demonstrerar inte bara en utan två arbetsflödeslösningar under Fespa. Detta för att visa kunderna hur de kan effektivisera sina processer.
Summa