Navid Modiri utsedd till Årets Kommunikatör

PUBLICERAD: 16 juni 2011
UPPDATERAD: 16 juni
Navid Modiri. FOTO Katja Andersson

I en värld där många vaktar på sina idéer, gör Navid Modiri precis tvärtom. Och det har han alltid gjort. Att dela med sig av idéer, skapa öppna nätverk och inspirera andra till att hitta sina uttryck och hitta sin väg, är vad denne man brinner för. För detta tilldelas Navid Modiri utmärkelsen Årets Kommunikatör.

Navid är idégivare till idepedia.se, en fri idébank där alla kan bidra med vad som helst eller ändra på vad som helst, efter modell Wikipedia, sharea.se, ett årligt event där människor byter kunskap och idéer med varandra, samt meanddo.se, föreläsningar, rådgivning, utbildnings- och inspirationsprojekt.

Utmärkelsen Årets Kommunikatör delas ut till den eller dem som på ett traditionellt eller nytänkande sätt framgångsrikt under året nått ut med ett viktigt budskap. Utmärkelsen tilldelas en enskild person, grupp eller juridisk person i Sverige. Tidigare mottagare av utmärkelsen är författaren och miljödebattören Stefan Edman (2006), redaktionen för inspirationsmagasinet Unique Generation (2007), författaren och debattören Pär Ström (2008) samt Thérese Eriksson, föreningen Maskrosbarn (2009).

Mer information och en längre intervju med Navid Modiri finns på Populär Kommunikations webbplats.


Läs vidare

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Skärning med kollaborativa robotar

Automation med robotlösningar. Det står i fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
– Vi vill få fler att inse att det är nästa steg i utvecklingen, säger Henrik Larsson Hedblom på Zünd Skandinavien.
Zund 2

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8