Utse årets färg och vinn tryck

PUBLICERAD: 27 juni 2011
UPPDATERAD: 27 juni
Dag Wassberg.

När Wassberg + Skotte och Brommatryck & Brolins nu byter namn har du som trycksaksköpare chans att vinna gratis tryck. Men först måste du tävla och göra en film om årets färg.

Wassberg + Skotte och Brommatryck & Brolins byter namn till Vitt Grafiska. Och nu vill företaget ha hjälp att utse årets färg. Eftersom tryckeriet är sponsor av Stockholm filmfestival anordnas en tävling som går ut på att göra en film på max 60 sekunder som leder till ett färgval. Vinnaren får ett presentkort på 25 000 kronor att trycka för och ett överraskningspaket från festivalen.

– Tävlingen är öppen för alla och den är med glimten i ögat, säger Vitt Grafiskas vd Dag Wassberg. Man behöver inte vara en Van Sant eller Tarantino för att delta.
Den som vill vara med laddar upp sitt bidrag på företagets hemsida. Filmerna ligger uppe under en begränsad tid och det är fritt fram att rösta på sin favorit. Tävlingen är öppen fram till den 31 oktober och vinnaren utses den 2 november på sant melodifestivalmanér med hjälp av en jury och publikens röster. Förutom fina priser kommer den vinnande färgen att pryda tryckeriets grafiska profil under 2012.

– Sedan utser vi en ny, säger Dag Wassberg. Att byta färg varje år är ett sätt för oss att visa att vi är en komplett leverantör till kunder med höga krav på att deras grafiska profil har rätt nyans oavsett produkt.

Wassberg + Skotte och Brommatryck & Brolins gick ihop vid årsskiftet och är idag ett av Stockholms största servicetryckerier. Den 1 november byter företaget namn till Vitt Grafiska.

Filmerna laddas upp och beskådas på Vitt Grafiskas webbplats.

Läs vidare

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Skärning med kollaborativa robotar

Automation med robotlösningar. Det står i fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
– Vi vill få fler att inse att det är nästa steg i utvecklingen, säger Henrik Larsson Hedblom på Zünd Skandinavien.
Zund 2

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8