Europeisk utmärkelse till Epson

EDP, European Digital Press Association, har utnämnt Epson Stylus Pro 4900 till “Best proofing printer of the year 2011”. Juryns motivering fokuserade blan dannat på det nya skrivhuvudet samt den integrerade spektrofotometern.

– Hos Epson försöker vi hela tiden att förbättra produktutbudet och anpassa det till kundernas skiftande behov. Denna utmärkelse är ett erkännande för den flexibilitet och produktivitet som finns hps Epson Stylus Pro 4900, säger Marco van Niekerk, Epson Europe.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Världspremiär för Ricoh och Watkiss

Engelska Watkiss har byggt en online sadelhäft och trekniv till Ricohs flaggskepp – 135-sidors maskinen ProC 9210. Under tre år har Watkiss arbetat med att få fram den här maskinen, som är beräknad att hålla åtminstone två generationer laserskrivare. Så när skrivaren efter fyra-fem år pensioneras, så kopplas en ny maskin till Watkiss.

Publicerat av: 

Säljer för 300 miljoner om året – men har inga egna direktkunder

På väg hem från Norge kom Patrik Sjölin på det nya namnet Addbrand. Han stannade bilen, googlade och saken var klar. Namnet Kuvertteamet gick i graven och ersattes i höstas av ett namn som tål att växa med och som fungerar i alla nordiska länder.

Publicerat av: 

Världslanseringen kom på mässan

Canon släpper en ny serie flatbäddsskrivare för rigida material. Det handlar om Océ Arizona 1300 där man första gången valt att köra på led-härdningsteknik för att ytterligare öka produktiviteten. Besökarna på Sign&Print Scandinavia blir först i världen att se maskinen demonstreras live.

Publicerat av: